• AUTO

    Προσβάσιμο Πάρκο Κινητικότητας στο Παρίσι!

    Προσβάσιμο Πάρκο Κινητικότητας στο Παρίσι!

    Προσβάσιμο Πάρκο Κινητικότητας στο Παρίσι!


    Το Toyota Inclusive Mobility Park, προσφέρει λύσεις κινητικότητας χωρίς αποκλεισμούς. Το Πάρκο βρίσκεται κοντά στον Πύργο του Άιφελ και θα είναι ανοιχτό για τους επισκέπτες της Toyota και κατόπιν πρόσκλησης κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024», καθώς και για το κοινό στις 9-10 Σεπτεμβρίου 2024.

    Η Toyota, ως ο παγκόσμιος συνεργάτης κινητικότητας της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) και της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΔΠΕ), έχει δεσμευτεί να παρέχει βιώσιμες λύσεις κινητικότητας χωρίς αποκλεισμούς στους αθλητές, τους διοργανωτές, τους εθελοντές, τους διαπιστευμένους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και τους θεατές κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024».

    Το Inclusive Mobility Park είναι ένας χώρος αφιερωμένος στην προβολή του οράματος της Toyota για Κινητικότητα για Όλους.

    Προσβάσιμο Πάρκο Κινητικότητας στο Παρίσι!

    Ο Yoshihiro Nakata, Πρόεδρος & CEO, Toyota Motor Europe τόνισε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που εγκαινιάζουμε το Πάρκο Κινητικότητας στην πόλη που φιλοξενεί τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες. Ως παγκόσμιος συνεργάτης κινητικότητας στους Αγώνες, θέλουμε να συμβάλουμε στη δημιουργία μιας βιώσιμης και χωρίς αποκλεισμούς κοινωνίας μέσω της κινητικότητας. Το Toyota Inclusive Mobility Park αποτελεί μέρος της προβολής του οράματός μας ‘Ευτυχία για όλους’ και της αποστολής μας ‘Κινητικότητα για όλους’ και των λύσεών μας που έχουν στόχο να καταστήσουν την κινητικότητα προσβάσιμη και ευχάριστη για όλους. Ελπίζουμε ότι οι επισκέπτες θα μάθουν περισσότερα για την κινητικότητα χωρίς αποκλεισμούς, θα διασκεδάσουν και θα εμπνευστούν από το Πάρκο».

    Προσβάσιμο Πάρκο Κινητικότητας στο Παρίσι!

    Το πάρκο περιλαμβάνει ποικίλες λύσεις που καταδεικνύουν τη δέσμευση της Toyota για κινητικότητα χωρίς αποκλεισμούς:

    • Αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα Toyota όπως το Accessible People Mover (APM), που έχει σχεδιαστεί για χρήση εντός και πέριξ του Ολυμπιακού Χωριού και τους χώρους διεξαγωγής των αγώνων για τη μεταφορά αθλητών και θεατών.
    • Λύσεις μικροκινητικότητας τύπου last-mile, όπως τα C+Walk S, C+Walk T και Yosh-E. Πρόκειται για compact και εύχρηστες λύσεις που μπορούν να βοηθήσουν άτομα με διαφορετικές ανάγκες κινητικότητας σε αστικά περιβάλλοντα και χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια των Αγώνων «Παρίσι 2024».
    • Καινοτόμες λύσεις κινητικότητας που δημιουργήθηκαν από συνεργάτες και νεοφυείς επιχειρήσεις τις οποίες υποστηρίζει η Toyota, όπως το όχημα μεταφοράς ενός ατόμου που ισορροπεί μόνο του από την Genny ή ένα πρώτο στο είδος του σύστημα πέδησης αναπηρικού αμαξιδίου από την Eppur.
    • Τεχνολογία υδρογόνου (Η2), η οποία φέρνει την ενέργεια υδρογόνου στην καθημερινή ζωή – καθώς και ένα cargo ποδήλατο που τροφοδοτείται με φιάλη Η2 και παρουσιάζει αυτή την τεχνολογία.

    Προσβάσιμο Πάρκο Κινητικότητας στο Παρίσι!

    Στα εγκαίνια του Toyota Inclusive Mobility Park παρευρέθηκαν ο Andrew Parsons, Πρόεδρος της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής, ο Pierre Rabadan, Αντιδήμαρχος του Παρισιού, εκπρόσωποι της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) και της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του 2024, καθώς και στελέχη της Toyota Motor Europe και της Toyota Γαλλίας.

    Προσβάσιμο Πάρκο Κινητικότητας στο Παρίσι!

    Διαβάστε επίσης:

    Κατερίνα Σακελλαροπούλου: «Οδυνηρή» η απώλεια της Τζένης Μαστοράκη

    Η Lacoste είναι ερωτευμένη με τα manga

    Υποχρεωτική ενημερωτική σήμανση σε όλα τα ΤΑΞΙ για πληρωμές με POS

     



    ΣΧΟΛΙΑ