• CHAMPION JET 2, SEAJETS

    CHAMPION JET 2, SEAJETS

    Καλοκαίρι στο Αιγαίο

    Champion Jet 2: Ταξιδεύοντας με τον πρωταθλητή του Αιγαίου σε Σέριφο, Σίφνο και Μήλο

    • NewsRoom

    Φέτος το καλοκαίρι έχει Κυκλάδες. Αυθεντικές κυκλάδες. Με μοναδικά τοπία, ανεπανάληπτες ακρογιαλιές, ιδιαίτερο χρώμα. Έχει Σέριφο, Σίφνο, Μήλο. Προορισμούς που συνδυάζουν αιγαιοπελαγίτικη ομορφιά, κρυστάλλινα νερά, μαγευτικές παραλίες, ιστορία, παραδόσεις, οικισμούς που σε καλούν να τους ανακαλύψεις, τοπικά προϊόντα και ξεχωριστές γεύσεις.

    Σέριφος

    Το κυκλαδίτικο τοπίο με το ανεπανάληπτο γεωγραφικό ενδιαφέρον, τις ανεμοδαρμένες πλαγιές και την άγρια, βραχώδη ομορφιά, πουθενά δεν είναι πιο έντονο από ό,τι στη Σέριφο. Παρά τον τουρισμό, το νησί παραμένει αναλλοίωτο, με παρθένες παραλίες, και αποτελεί ιδανικό προορισμό για μοναδικές, ήρεμες διακοπές.

    Επισκεφθείτε τη Μονή των Ταξιαρχών με τη μοναδική θέα, τον Άγιο Σώστη με την αμμουδιά του και τη Γάνεμα με τη βοτσαλωτή ακρογιαλιά της. Πέραν αυτών, όμως, σύμφωνα με τους ίδιους τους κατοίκους του νησιού, η Σέριφος έχει πάνω από 70 παραλίες για όλα τα γούστα!

    Απολαύστε μοναδικούς μεζέδες όπως την παραδοσιακή ρεβιθάδα, νόστιμη λούζα και ρακή στα καταπληκτικά ταβερνάκια της Χώρας. Περιδιαβείτε τα ασβεστωμένα σοκάκια, ενώ στο Λαογραφικό και στο Αρχαιολογικό Μουσείο θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε από κοντά εντυπωσιακά ευρήματα.

    Και μην ξεχάσετε τον Θρόνο του Κύκλωπα! Στον κάβο του Κύκλωπα, περίπου 11χλμ από τη Χώρα, με εκπληκτική πανοραμική θέα, στέκεται ένα τεράστιο, εντυπωσιακό κατασκεύασμα από ογκόλιθους, ο Θρόνος του Κύκλωπα ή Ψαρόπυργος. Εδώ λέγεται πως ήταν το σπήλαιο του Κύκλωπα Πολύφημου.

    Σίφνος

    Ατμοσφαιρική, ήρεμη, ζωντανή και κοσμική. Ιδανική για ρομαντικές διακοπές και χαλάρωση. Ιδανική και για διασκέδαση και γαστρονομικές απολαύσεις. Η γραφική Σίφνος είναι ένα νησί που τα έχει όλα.

    Θολωτές στοές, εκκλησάκια, στενά σοκάκια και στην κορυφή του λόφου τα ερείπια ενός επιβλητικού κάστρου. Ο οικισμός του Κάστρου, πρωτεύουσα του νησιού κατά την αρχαιότητα, διατηρεί τον παραδοσιακό του χαρακτήρα και προσφέρεται για ατελείωτες βόλτες.

    Η Χώρα του νησιού, η Απολλωνία, σφύζει από ζωντάνια και οι επιλογές για διασκέδαση και καλό φαγητό είναι ατελείωτες.

    Και, επιπλέον, ψαροχώρια, παραθαλάσσιοι οικισμοί και πολλές-πολλές παραλίες, οργανωμένες και μη, κρύβουν τα δικά τους μυστικά.

    Μήλος

    Το ηφαιστειογενές νησί των Κυκλάδων, όπου ανακαλύφθηκε η περίφημη Αφροδίτη της Μήλου, φαντάζει εξωτικό χάρη στα πράσινα νερά, τους πολύχρωμους ή κατάλευκους βράχους και τις ιστορίες που το συνδέουν με πειρατές και κουρσάρους.

    Η Μήλος φημίζεται για τις πανέμορφες παραλίες της (τις ωραιότερες του Αιγαίου για κάποιους) και το φυσικό της λιμάνι, τον Αδάμαντα, ένα από τα μεγαλύτερα σε όλη τη Μεσόγειο. Το Σαρακήνικο με τα τα τεράστια ηφαιστειογενή λευκά βράχια, το Κλέφτικο που λέγεται ότι ήταν παλιό ορμητήριο πειρατών, με τους τεράστιους ηφαιστειακούς βράχους, ιδανικό για scuba diving και εξερεύνηση στα γαλαζοπράσινα νερά, το Κλήμα, το παραδοσιακό ψαροχώρι με τα πολύχρωμα υπόσκαφα σπίτια, τα λεγόμενα «σύρματα», όπου είναι αγκυροβολημένες βαρκούλες και ψαροκάικα, τα ιαματικά λουτρά, οι κατακόμβες και άπειροι άλλοι θησαυροί κάνουν τις διακοπές στη Μήλο αξέχαστη εμπειρία.

    Μήλος

     

    Ταξιδεύοντας σε Σέριφο, Σίφνο, Μήλο πιο γρήγορα από ποτέ!

    Όποιον προορισμό, όμως, κι αν επιλέξετε, το ταξίδι ξεκινά με τη SEAJETS. Την εταιρεία με τον μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως, που μας ταξιδεύει σε 50 προορισμούς του Αιγαίου, πιο γρήγορα από ποτέ!

    Ταξιδεύουμε με το CHAMPION JET 2, τον πρωταθλητή του Αιγαίου με 2 καθημερινές αναχωρήσεις από Πειραιά προς Σέριφο, Σίφνο και Μήλο.

    Champion Jet 2
    Champion Jet 2

    Με καθημερινές αναχωρήσεις από Πειραιά στις 7:40 και  στις 15:50 προς:

    • Σέριφο σε 2.05’
    • Σίφνο σε 2.30’
    • Μήλο σε 3.25’

    Με χωρητικότητα για 1.100 επιβάτες και 200 οχήματα, Wi-Fi, θέσεις κατοικιδίων, Cafe Bar, παιδότοπο, ασανσέρ, υποδομές ΑμεΑ και άλλες παροχές, το Champion Jet 2 εγγυάται ασφαλές, άνετο και γρήγορο ταξίδι όποιος κι αν είναι ο προορισμός μας.

    Champion Jet 2
    Champion Jet 2

    Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

    • www.seajets.com
    • 210 710 7 710
    • Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα

     

    Ανακαλύψτε το αφιέρωμα «Καλοκαίρι στο Αιγαίο»