• Business

    Microsoft: Προβλήματα σε εφαρμογές του Office και υπηρεσίες cloud

    Satya Nadella, CEO Microsoft

    Satya Nadella, CEO Microsoft


    Η Microsoft ανακοίνωσε στο λογαριασμό της στο X ότι διερευνά διακοπές στη λειτουργία ορισμένων εφαρμογών του Office και υπηρεσιών cloud.

    «Διερευνούμε αναφορές για ζητήματα που συνδέονται με τις υπηρεσίες της Microsoft παγκοσμίως», έγραψε η εταιρεία την Τρίτη.

    Το ζήτημα επηρεάζει επίσης πολλές υπηρεσίες και λειτουργίες του Microsoft 365, ανέφερε o τεχνολογικός κολοσσός σε ανάρτηση στο κοινωνικό δίκτυο X το πρωί της Τρίτης. Το Microsoft 365 περιλαμβάνει κοινές εφαρμογές όπως το Outlook, το Word και το Excel.

    Οι χρήστες είτε δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στις εφαρμογές είτε αντιμετωπίζουν επιδείνωση της σύνδεσης ή της απόδοσης, ανέφερε η εταιρεία σε μήνυμα προς τους πελάτες που είδε το Bloomberg.

     

    Οι αναφορές για διακοπές στη λειτουργία του Azure και του Microsoft 365 άρχισαν να αυξάνονται λίγο μετά τις 7 π.μ. ώρα Νέας Υόρκης και περιελάμβαναν εκατοντάδες καταγγελίες ώς τις 9:40 π.μ., σύμφωνα με αναφορές χρηστών που συγκεντρώθηκαν από το Downdetector.

    Νωρίτερα αυτό το μήνα, περίπου 8 εκατομμύρια υπολογιστές που λειτουργούσαν με λειτουργικό σύστημα Windows κατέρρευσαν αφού η εταιρεία κυβερνοασφάλειας CrowdStrike κυκλοφόρησε ελαττωματική αναβάθμιση λογισμικού.

    Επιπλέον, η Microsoft είναι αντιμέτωπη με τις συνέπειες σειράς κυβερνοεπιθέσεων που ώθησαν την κυβέρνηση των ΗΠΑ να εκδώσει έκθεση που ζητούσε αλλαγές σε ολόκληρη την εταιρεία.

    Η Microsoft θα ανακοινώσει τα κέρδη δεύτερου τριμήνου την Τρίτη, με τους επενδυτές να ψάχνουν για ενδείξεις ότι η εταιρεία αρχίζει να καταγράφει έσοδα από τις επενδύσεις της στην τεχνητή νοημοσύνη.

    Διαβάστε επίσης:

    Barilla Hellas: Στα €124,5 εκατ. ο κύκλος εργασιών για το 2023

    Ισπανία: Ο πρωθυπουργός Σάντσεθ προσέφυγε κατά του δικαστή που τον ανέκρινε στο πλαίσιο της έρευνας για διαφθορά

    Κρούσματα πανώλης: 22 μέχρι στιγμής – Σφαγές 10.768 αιγοπροβάτων και αναμένονται άμεσα άλλες 2.000



    ΣΧΟΛΙΑ