• Media

    Alter Ego Media: Νέα εταιρική ταυτότητα – Καινοτομία, πολυφωνία και έμπνευση

    • NewsRoom
    Βαγγέλης Μαρινάκης, εφοπλιστής, μεγαλομέτοχος ΠΑΕ Ολυμπιακός, πρόεδρος Super League

    Βαγγέλης Μαρινάκης, εφοπλιστής, μεγαλομέτοχος ΠΑΕ Ολυμπιακός, πρόεδρος Super League


    Η Alter Ego Media, ο μεγαλύτερος ελληνικός Όμιλος μέσων μαζικής ενημέρωσης, προχώρησε στον επανασχεδιασμό και στην ανανέωση της εταιρικής της ταυτότητας.

    Με περισσότερους από 1.100 εργαζόμενους, η Alter Ego Media είναι σήμερα ο κορυφαίος παραγωγός περιεχομένου στην Ελλάδα. Στο πλούσιο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται κορυφαία μέσα, όπως ο πρώτος σε τηλεθέαση τηλεοπτικός σταθμός MEGA, τα εμβληματικά ειδησεογραφικά μέσα ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, καθώς και η διαδικτυακή πύλη ΙΝ.GR. Επιπλέον, ο Όμιλος κατέχει τον ραδιοφωνικό σταθμό MY RADIO, την εταιρεία παραγωγής ALTER EGO STUDIOS και την εταιρεία περιεχομένου MORE MEDIA.

    Η νέα εταιρική ταυτότητα της Alter Ego Media δεν αποτελεί απλώς μια αισθητική αναβάθμιση, αλλά σηματοδοτεί τον μετασχηματισμό του Ομίλου σε ένα διεθνώς ανταγωνιστικό Media Tech Group. Επενδύοντας συνεχώς σε νέες τεχνολογίες και στην καινοτομία, η Alter Ego Media διατηρεί σταθερή τη δέσμευση της για υπεύθυνη ενημέρωση, ποιοτική ψυχαγωγία, και την προαγωγή της πολυφωνίας.

     

    To νέο σήμα της Alter Ego Media

     

    Η μελέτη και ο σχεδιασμός της νέας ταυτότητας, που εκφράζει τις βασικές αξίες του Ομίλου – Καινοτομία, Πολυφωνία και Έμπνευση – υλοποιήθηκε από την πολυβραβευμένη ελληνική εταιρεία K2design. Η ανανέωση της εταιρικής ταυτότητας δημιουργεί μια «ομπρέλα» που καλύπτει όλα τα assets του Ομίλου και αντανακλά τα σύγχρονα χαρακτηριστικά και την δυναμική ανάπτυξη του.

    Ο Γιάννης Βρέντζος, Διευθύνων Σύμβουλος της Alter Ego Media, δήλωσε: «Η νέα μας εταιρική ταυτότητα σηματοδοτεί την αποφασιστικότητά μας να ηγηθούμε της ψηφιακής μετάβασης και να προσφέρουμε σε κοινά στην Ελλάδα και το εξωτερικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας. Επενδύοντας διαρκώς σε νέες τεχνολογίες και προάγοντας την πολυφωνία, δεσμευόμαστε για ένα ακόμη πιο ισχυρό και αξιόπιστο περιβάλλον ενημέρωσης και ψυχαγωγίας».

    Διαβάστε επίσης:

    Η αλήθεια για την πώληση του Open, τα σχέδια του Μαρινάκη, φουρτούνες στην ΕΡΤ, ο Αντζούν, η Βίσση και ο Λάτσιος



    ΣΧΟΛΙΑ