• Κοινωνία

    ΕΣΗΕΑ: Καταδικάζει τις στοχευμένες και εκδικητικές απολύσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό «105,5 Στο Κόκκινο»

    Πέθανε ο δημοσιογράφος Σταύρος Ηλιάδης

    ΕΣΗΕΑ


    Σε ανακοίνωση προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζοντας τις απολύσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», επέκρινε τις δηλώσεις του διευθυντή Αδάμ Γιαννίκου και ζήτησε να καταβληθούν οι μισθοί των εργαζομένων και να σταματήσουν τοποθετήσεις στελεχών του κόμματος και της διοίκησης που πυροδοτούν «αίσθημα ανασφάλειας στους εργαζόμενους».

    Ολόκληρη η ανακοίνωση στους εργαζομένους:

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει απερίφραστα τις στοχευμένες και εκδικητικές απολύσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό «105.5 Στο Κόκκινο» των συναδέλφων Ναταλί Χατζηαντωνίου και Τζούλη Τσίγκα, οι οποίες προσέφεραν σημαντικές επιτυχίες στο σταθμό και εργάστηκαν σε αυτόν, επί σειρά ετών, με επαγγελματισμό. Καλούμε τη διεύθυνση του σταθμού να σταματήσει τακτικές εξαναγκασμού τις οποίες βαφτίζει συναινετικές απομακρύνσεις.

    Επιπρόσθετα οι ακατανόητες και απολύτως ανάρμοστες τοποθετήσεις του διευθυντή Αδάμ Γιαννίκου, από το μικρόφωνο μάλιστα του σταθμού, για τους εργαζόμενους και το ραδιοφωνικό πρόγραμμα πυροδοτούν το κλίμα. Σε μια περίοδο μάλιστα που διοίκηση και εργαζόμενοι πρέπει να συζητήσουν με νηφαλιότητα και ψυχραιμία σχετικά με το μέλλον των μέσων ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

    Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ξεκαθαρίζει επίσης ότι η αναγκαία συζήτηση για τη βιωσιμότητα της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ», της ιστοσελίδας της και του ραδιοφωνικού σταθμού «105.5 Στο Κόκκινο» δεν μπορεί να διεξαχθεί με απλήρωτους τους εργαζόμενους και επομένως αναμένουμε την απρόσκοπτη καταβολή της μισθοδοσίας καθώς και των επιδομάτων αδείας.

    Η φημολογία και οι άστοχες έως και ανεύθυνες τοποθετήσεις στελεχών της διοίκησης και του κόμματος όχι μόνο δεν συμβάλλουν στη σοβαρή αντιμετώπιση των προβλημάτων αλλά ενισχύουν την ανησυχία και το αίσθημα ανασφάλειας στους εργαζόμενους.

    Διαβάστε επίσης:

    Ν. Ανδρουλάκης: «Βαφτίζετε “μεταρρυθμίσεις” τα μπαλώματα, βάζοντας τα προβλήματα του Ε.Σ.Υ. κάτω από το χαλί»

    Βασίλης Οικονόμου: Αυτοψία σε Σιδηροδρομικό Σταθμό Αγίου Στεφάνου και στον χώρο κατασκευής του νέου Σταθμού Κρυονερίου

    Ευρωαγορές: Με απώλειες ξεκίνησε η εβδομάδα – Άλμα 14% για τη Philips, βουτιά 10% για τη Heineken



    ΣΧΟΛΙΑ