• AUTO

    Διαμορφώστε τη νέα σας BMW M5!


    Τα ειδικά για το μοντέλο BMW M Performance Parts επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες να βελτιώσουν την αθλητική εμφάνιση του μοντέλου.

    Με το σύστημα κίνησης M HYBRID, το οποίο αποδίδει μέγιστη ισχύ 535 kW/727 hp και μέγιστη ροπή 1.000 Nm, την ειδική τεχνολογία πλαισίου και το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης M xDrive, η νέα BMW M5 προσφέρει μια εμπειρία απόδοσης που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη στην κατηγορία της. Στην εξαιρετική δυναμική της ικανότητα έρχεται να προστεθεί μία δυναμική, αυθεντική εξωτερική σχεδίαση. Όπως το εργοστασιακό εξωτερικό πακέτο M Carbon και τα BMW M Performance Parts που δημιουργούν μια σπάνια και ξεχωριστή σπορ γοητεία. Κατασκευασμένα από ανθρακονήματα υψηλής τεχνολογίας που εξοικονομούν βάρος, είναι διαθέσιμα από το λανσάρισμα της νέας BMW M5.


    Εξωτερικά στοιχεία από ανθρακονήματα τονίζουν τις δυναμικές γραμμές του αυτοκινήτου και βελτιστοποιούν την αεροδυναμική ισορροπία του. Η εκφραστική εμφάνιση της νέας BMW M5 διαμορφώνεται από τον σμιλευμένο εμπρός προφυλακτήρα και την εντυπωσιακή μάσκα νεφρών BMW M, καθώς και από τους έντονα φουσκωμένους θόλους των τροχών και τις πλαϊνές ποδιές. Τα εξωτερικά αξεσουάρ της σειράς BMW M Performance Parts ταιριάζουν απόλυτα με τη γεωμετρία και το σχεδιασμό του αυτοκινήτου και δίνουν πρόσθετη έμφαση τόσο στις δυναμικές γραμμές του sedan όσο και στο ισχυρό του στήσιμο. Ένα από τα κορυφαία χαρακτηριστικά είναι ο εντυπωσιακός πίσω διαχύτης δύο τμημάτων M Performance, ο οποίος είναι κατασκευασμένος από ανθρακόνημα. Αυτός συνδυάζεται με τα αντίστοιχα διακοσμητικά των απολήξεων M Performance του συστήματος εξαγωγής που προσδίδουν μία μοντέρνα και εξαιρετικά σπορ εμφάνιση στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Τα διακοσμητικά του συστήματος εξαγωγής M Performance είναι κατασκευασμένα από ένα μίγμα τιτανίου/ανθρακονημάτων και μαζί με τους δακτυλίους από αλεσμένο τιτάνιο στις άκρες των απολήξεων και το ανάγλυφο λογότυπο M5, η εικόνα που δημιουργούν είναι άκρως δυναμική και επιβλητική.


    Ο πίσω διαχύτης από ανθρακονήματα, M Performance προσφέρεται είτε ως πρόσθετο χαρακτηριστικό στην πίσω αεροτομή που περιλαμβάνεται στο πακέτο M Carbon, είτε σε συνδυασμό με την πίσω αεροτομή από ανθρακονήματα, M Performance pro, η οποία διατίθεται επίσης ως επιλογή για εκ των υστέρων τοποθέτηση. Αυτή η δυνατότητα εξασφαλίζει βελτιστοποιημένη ροή αέρα σε εξαιρετικά σπορ συνθήκες οδήγησης. Ο μπροστινός μορφοποιητής αέρα από ανθρακόνημα είναι δύο τμημάτων M Performance ενισχύει περαιτέρω την αεροδυναμική ισορροπία και την οπτική απήχηση της νέας BMW M5 αναδεικνύοντας ακόμα πιο έντονα την κεντρική κάτω εισαγωγή αέρα – η οποία, για πρώτη φορά, χωρίζεται σε δύο μέρη από ένα κεντρικό διαχωριστικό. Επίσης, διατίθεται σε συνδυασμό με οποιαδήποτε από τις δύο επιλογές που αφορούν την πίσω αεροτομή.


    Τα φαρδιά μετατρόχια και η ειδική σχεδίαση του πλευρικού πλαισίου του αμαξώματος διαμορφώνουν τις μυώδεις αναλογίες της νέας BMW M5. Οι carbon προεκτάσεις μαρσπιέ M Performance τονίζουν το αθλητικό προφίλ. Μπορούν να συνδυαστούν με τα carbon καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών M για να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερα συνεκτική συνολική εντύπωση. Όλα τα εξαρτήματα από ανθρακονήματα είναι σχολαστικά κατασκευασμένα στο χέρι από πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα (CFRP) διαθέτοντας διαφανές φινίρισμα υψηλής ποιότητας. Το δυναμικό προφίλ της νέας BMW M5 μπορεί να τονιστεί περαιτέρω με τα πλαϊνά αυτοκόλλητα M Performance σε χρώμα Frozen Black. Αυτά τα υψηλής ποιότητας αυτοκόλλητα αντέχουν στα πλυντήρια αυτοκινήτων της αγοράς και για μια ακόμα φορά ενσωματώνονται άψογα στη γεωμετρία του αμαξώματος της M5. Το κάλυμμα κεραίας M Performance – επίσης κατασκευασμένο από ένα αποκλειστικό σύνθετο υλικό ινών – φέρνει ένα στιλιστικό highlight στην οροφή του αυτοκινήτου. Επιπλέον, για τη νέα BMW M5 θα προσφέρονται ζάντες ελαφρού κράματος M Performance από το καλοκαίρι του 2025.


    Η τάπα του ρεζερβουάρ καυσίμου από ανθρακόνημα M Performance επεκτείνει ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια την αίσθηση αποκλειστικότητας του νέου sedan υψηλών επιδόσεων και είναι αναγνωρίσιμη από το σήμα M Performance από βουρτσισμένο αλουμίνιο. Τα τέσσερα πατάκια M Performance – καθένα από τα οποία διαθέτει το σήμα M Performance και διακοσμητικές ραφές που δημιουργούν χρωματική αντίθεση – προσθέτει περαιτέρω σπορ πινελιές στο εσωτερικό. Οι τσάντες ελαστικών M Performance φέρνουν μία αγωνιστική αίσθηση στο γκαράζ του πελάτη. Περιλαμβάνουν τυπωμένο λογότυπο στα χρώματα της BMW M GmbH και ένα γραφικό που υποδηλώνει τη θέση κάθε τροχού, ενώ έχουν ενισχυμένη λαβή για εύκολη μεταφορά. Η θήκη κλειδιού M Performance αποτελεί επίσης μια ακόμα στιλιστική δήλωση. Το κομψό και με άριστη εφαρμογή κάλυμμα από μαύρο σαγρέ δέρμα νάπα προστατεύει το κλειδί του αυτοκινήτου από γρατζουνιές και ολοκληρώνει με στιλ τη σειρά των BMW M Performance Parts.

    Διαβάστε επίσης:

    Σταθμός LNG στη Θεσσαλονίκη!

    Η Αννα Στρατινάκη πάει Συνήγορος του Καταναλωτή στη θέση του Λευτέρη Ζαγορίτη

    Turbo-X & ERTFLIX: Μία μεγάλη συνεργασία δύο μεγάλων ελληνικών brands

     



    ΣΧΟΛΙΑ