• sports

    Ολυμπιακοί Αγώνες – Άννα Κορακάκη: Η εξομολόγηση με λυγμούς για τη δυσλειτουργία στα μάτια

    • NewsRoom


    Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της σκοποβολής Άννα Κορακάκη σε δηλώσεις της στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την προσπάθεια της στο ελεύθερο πιστόλι 10μ. εξήγησε γιατί δεν ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στο Παρίσι. Και τόνισε μεταξύ άλλων ότι έχει δυσλειτουργία στα μάτια της ενώ ανέφερε και ορισμένα παράπονα για τη διοργάνωση.

    Η Άννα Κορακάκη δεν ολοκλήρωσε την προσπάθεια της στα 10μ. ελεύθερου πιστολιού και έμεινε εκτός τελικού. Η Ολυμπιονίκης του Ρίο σε δηλώσεις της στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την προσπάθεια της αποκάλυψε πως έχει πρόβλημα στα μάτια της.

     

    «Μετά από 10 χρόνια κάνω την αγωνιστική μου κοιλιά»

    «Έχω θέμα δυσλειτουργίας στα μάτια μου, είναι κάτι που προέκυψε πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και δυστυχώς δεν το προλάβαμε. Το πρόβλημα δεν είναι παθολογικό, αφορά την εστίαση» δήλωσε η Αννα Κορακάκη.

    Και πρόσθεσε: «Θέλει τον χρόνο του, έχω αρχίσει ασκήσεις με τα μάτια μου, μετά από 10 χρόνια καριέρας τους τελευταίους 4-5 μήνες κάνω την αγωνιστική μου κοιλιά. Θα συνεχίσω τις προπονήσεις μου για τα 25μ. κι ευελπιστώ εκεί να έχω καλύτερο αποτέλεσμα».

    Η Άννα Κορακάκη, εκτός από το πρόβλημα της δυσλειτουργίας που αφορά την εστίασή της για το οποίο σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ, αποκάλυψε ότι σήμερα αγωνίστηκε με δεκάτα εξαιτίας ιγμορίτιδας ενώ είπε ότι παίρνει αντιπυρετικά και μετά τον αγώνα και αντιβίωση ώστε να είναι σε φόρμα για τον επόμενο αγώνα στα 25μ. σκοποβολή.

    Διαβάστε επίσης:

    Τραμπ σε χριστιανική οργάνωση: Πηγαίνετε να ψηφίσετε, μόνο αυτή τη φορά. Δεν θα χρειαστεί να το κάνετε ποτέ ξανά.

    Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 – Ποδηλασία δρόμου: Η Αυστραλή Μπράουν νικήτρια στην ατομική χρονομέτρηση γυναικών

    Μπάρμπα Στάθης: Αυξάνει πωλήσεις και μερίδια αγοράς- Ο γρίφος της κατανάλωσης για φέτος



    ΣΧΟΛΙΑ