• Στοίχημα

    Φαβορί και Over για το Σαββατοκύριακο!

    • Monobet


    Αρκετά παιχνίδια γίνονται το Σαββατοκύριακο και το ΜΟΝΟΒΕΤ ξεχωρίζει τα δυνατά φαβορί και τα πιθανά Over.

    Μάλμε προηγείται στο σουηδικό πρωτάθλημα με διαφορά 7 βαθμών από την Τζουργκάρντεν. Κέρδισε εκτός έδρας με 3-4 τη Σίριους στην προηγούμενη αγωνιστική και τώρα την υποδέχεται με στόχο μία ακόμα νίκη. Από 5 σερί Over προέρχεται η Σίριους. Ποντάρω στον συνδυασμό του «άσου» με το Over για να ανέβει η απόδοση.

    Στο Βέλγιο γίνεται η πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η Άντερλεχτ θέλει να μπει με το δεξί παρότι το παιχνίδι της με την Σεντ Τρούιντεν θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους. Συμπλήρωσε 7 χρόνια χωρίς τίτλο και θα προσπαθήσει να επιστρέψει φέτος στις επιτυχίες. Αποδυναμωμένη είναι η Σεντ Τρούιντεν. Δεν ενισχύθηκε στις μεταγραφές. Έφυγε και ο Ιταλός προπονητής της Λατάνζι. Πιθανός είναι ο «άσος».

    Πολύ καλό ξεκίνημα η Σερβέτ

    Στην Ελβετία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση η Σερβέτ. Κέρδισε με 1-2 στην πρεμιέρα τη Λουκέρνη και ακολούθως επικράτησε με 3-1 της Γιουνγκ Μπόις. Πάει για το 3 στα 3 κόντρα στην Ιβερντόν η οποία έχει μία ήττα με 2-0 από τη Ζυρίχη. Χαμηλά είναι ο «άσος» της Σερβέτ και τον συνδυάζω με το επίσης πιθανό Over.

    Κλείνω με το νορβηγικό πρωτάθλημα και το Over στο παιχνίδι της Βίκινγκ με την Μόλντε. Και οι 2 ομάδες είναι ικανές για τη νίκη σ’ ένα ιδιαίτερα αμφίρροπο ματς. Το πιθανότερο είναι να σημειωθούν πάνω από 2 γκολ. Και στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις τους στην έδρα της Βίκινγκ έγινε Over 3,5. Παίρνω μικρότερο ρίσκο και ποντάρω στο Over 2,5.

     ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

     Διαβάστε επίσης

    Ειδικά στοιχήματα για τα Ολυμπιακά αθλήματα από το Πάμε Στοίχημα

    Ολυμπιακοί Αγώνες: Επτά συλλήψεις στο Βέλγιο σε αντιτρομοκρατική επιχείρηση για την ασφάλεια

    NBA: Υπέγραψε 11ετή συμφωνία 76 δισ. για τα δικαιώματα μετάδοσης με Disney, NBC και Amazon Prime Video



    ΣΧΟΛΙΑ