• LIFE&STYLE

    Πέφτει η νύχτα με… Ρυθμό: H Καίτη Γαρμπή με καλεσμένη την Ρένα Μόρφη σε μια αξέχαστη μουσική «νύχτα»

    • NewsRoom
    Καίτη Γαρμπή

    Καίτη Γαρμπή


    Την Παρασκευή 2 Αυγούστου στις 00:00 στον ΑΝΤ1, η «ντίβα της καρδιάς μας, Καίτη Γαρμπή, θα μας χαρίσει ένα live «Ατόφιο Χρυσάφι» γεμάτο μουσική, χορό και «Ευαισθησίες», σε μια ανατρεπτική εμφάνιση και έναν μαγικό συνδυασμό, με καλεσμένη της την Ρένα Μόρφη.

    Ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 πραγματοποίησε το 12ο exclusive live event «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ» στη βραβευμένη αίθουσα Vmax Sphera των Village Cinemas στο The Mall Athens, με παρουσιάστρια τη ραδιοφωνική παραγωγό Γιώτα Τσιμπρικίδου.

    Η Καίτη Γαρμπή, βρέθηκε εκεί για να ολοκληρώσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο τον φετινό κύκλο των Exclusive Live Events «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ» του ΡΥΘΜΟΥ 94.9!

    Το κοινό του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 αποθέωσε την «Καίτη που αγαπάμε», η οποία ερμήνευσε μεγάλες της επιτυχίες όπως «Το λάθος μου», «Χαμένα», «Ιεροσυλία», «Ξυπόλητη χορεύω» και «Όλη μου η στεναχώρια».

    Καλεσμένη της Καίτης Γαρμπή σε αυτό το live δεν ήταν άλλη από την ερμηνεύτρια με τη βελούδινη φωνή, Ρένα Μόρφη, η οποία, όπως η ίδια τόνισε, βρέθηκε επί σκηνής με το… «ίνδαλμά της»! Οι δύο γυναίκες ένωσαν τις φωνές τους σε μαγευτικά ντουέτα, όπως το «Επιτέλους» και την προσωπική επιτυχία της Ρένας Μόρφη «Όταν σου χορεύω», και χειροκροτήθηκαν από τους ακροατές του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 για τις ερμηνείες, τη χημεία και την αστείρευτη ενέργειά τους.

    Ρένα Μόρφη και Καίτη Γαρμπή
    Ρένα Μόρφη και Καίτη Γαρμπή

    Την Παρασκευή 2 Αυγούστου στις 00:00 στον ΑΝΤ1, ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 μάς προσκαλεί σε μια ξεχωριστή μουσική «νύχτα» με τις μεγάλες επιτυχίες της μοναδικής Καίτης Γαρμπή και της καλεσμένης της, Ρένας Μόρφη, και υπόσχεται να μας χαρίσει, για άλλη μια φορά, μαγικές ερμηνείες, και δυνατές στιγμές και αναμνήσεις. Μην τη χάσετε!

    Δείτε το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Μίνι σειρά ντοκιμαντέρ «70 Χρόνια Ράλι Ακρόπολις»!

    Τζένιφερ Άνιστον: Κατακεραύνωσε τον Τζ. Ντ. Βανς για σχόλια του περί «άτεκνων αξιοθρήνητων γατοκυριών»

    Βάνα Μπάρμπα: Τι απαντά στην καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ ότι διέσπειρε τον κορονοϊό σε νοσοκομείο



    ΣΧΟΛΙΑ