• Στοίχημα

    Προτάσεις για Europa και Conference League

    • Monobet
    Το τρόπαιο του Conference League στο Θησείο

    Το τρόπαιο του Conference League στο Θησείο


    Ταμείο και την Τετάρτη από το ΜΟΝΟΒΕΤ με τα Κύπελλα Ευρώπης!

    Πέρασαν οι προτάσεις του ΜΟΝΟΒΕΤ και την Τετάρτη! Η δυάδα με τον «άσο» και Over 2,5 του ΠΑΟΚ στο ματς με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα και τον «άσο» και Over 3,5 της ΑΕΚ στο παιχνίδι με την Ίντερ Κλαμπ Εσκάλντες έδωσε απόδοση 2,36!

    Με φαβορί, Goal και Over από το Europa League και το Conference League είναι οι σημερινές προτάσεις.

    Ο Παναθηναϊκός δίνει σήμερα το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι. Παίζει στο ΟΑΚΑ με την Μπότεφ Πλόβντιβ για τη 2η προκριματική φάση του Europa League και είναι φαβορί για τη νίκη. Θα προσπαθήσει να πετύχει σκορ πρόκρισης και δεν αποκλείω να τα καταφέρει. Η Μπότεφ είναι ομάδα στα μέτρα του. Χαμηλά είναι ο «άσος» και γι’ αυτό τον συνδυάζω με το Over 1,5. Δεν θα μείνει στο 1 γκολ ο Παναθηναϊκός.

    Στο Conference League 1 από τα μεγάλα φαβορί στους σημερινούς αγώνες είναι η Τζουργκάρντεν στην εντός έδρας αναμέτρησή της με την Πρόγκρες Ντένκερκον από το Λουξεμβούργο. Το σκορ μπορεί να ξεφύγει σε αυτό το παιχνίδι και το Over είναι αρκετά πιθανό.

    Αμφίρροπο είναι το ματς της Γκόου Άχεντ Ιγκλς με την Μπραν. Χαρακτηριστικό και των 2 ομάδων είναι ότι σκοράρουν. Η Γκόου Άχεντ Ιγκλς ξέρει ότι για να ελπίζει σε πρόκριση πρέπει να πάρει τη νίκη στην έδρα της. Η Μπραν θα κυνηγήσει το «διπλό». Δύσκολη είναι η πρόβλεψη σημείου σε αυτό το ματς, αλλά το Goal δείχνει να έχει μεγάλη τύχη.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης:

    Φαβορί και Over από το Champions League

    Ολυμπιακοί Αγώνες: Απίστευτο φιάσκο με τον αγώνα Αργεντινής-Μαρόκου – Επεισόδια, διακοπή και ακύρωση γκολ μετά από 1,5 ώρα!



    ΣΧΟΛΙΑ