• Η Αθήνα, και ιδιαίτερα η Αθηναϊκή Ριβιέρα, απέκτησαν τον απόλυτο luxury shopping προορισμό, την Astir Marina Βουλιαγμένης.

    Astir Marina Βουλιαγμένης. Ενας μοναδικός προορισμός και για shopping

    LIFE&STYLE

    Astir Marina Βουλιαγμένης: Ο απόλυτος luxury προορισμός για τους λάτρεις του shopping

    • NewsRoom

    Η Αθήνα, και ιδιαίτερα η Αθηναϊκή Ριβιέρα, απέκτησαν τον απόλυτο luxury shopping προορισμό, την Astir Marina Βουλιαγμένης.

    Εύκολα μπορεί να διακρίνει ο επισκέπτης της Astir Marina Βουλιαγμένης, την υψηλή αισθητική η οποία συνδυάζεται με τη βιωσιμότητα, δημιουργώντας μια νέα εμπειρία shopping που φιλοξενεί μερικά από τα διασημότερα fashion brands του πλανήτη.

    Τα καταστήματα έχουν σχεδιαστεί με πρωτοποριακό τρόπο. Οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες επιτρέπουν στο φως να εισέρχεται ελεύθερα και στους open space χώρους, αναδεικνύοντας όχι μόνο την πολυτέλεια και την υψηλή αισθητική, αλλά και τη δέσμευση για σεβασμό στο περιβάλλον.

    Loro Piana

    Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις αγορές τους σε έναν χώρο που προάγει την ευεξία και την αρμονία.

    Διάσημοι οίκοι μόδας –Louis Vuitton, Loro Piana, Dior, Gucci, Bottega Veneta, Saint Laurent, Zegna, Rolex, Dolce & Gabbana Casa, Off-White, Orlebar Brown, Zeus+Dione, Polo Ralph Lauren, Golden Goose, Dyson, Alós Eyewear και Karkalis– αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή το μεγαλεπήβολο όραμα της Astir Marina Βουλιαγμένης και πλέον έχουν αποκτήσει το δικό τους κατάστημα μετατρέποντας την στο απόλυτο fashion destination.

    Saint Laurent
    Saint Laurent
    Zegna
    Zegna

    Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία shopping, με πρόσβαση στις τελευταίες συλλογές υψηλής ραπτικής, αξεσουάρ, κοσμήματα και αποκλειστικά items από καταξιωμένους οίκους μόδας.

    Dior
    Dior
    Louis Vuitton
    Louis Vuitton

    Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για την ευκολία πρόσβασης στην Astir Marina Βουλιαγμένης, καθώς διαθέτει υπόγειο πάρκινγκ.

    Ωστόσο, το προσεχές διάστημα η πρόσβαση στην Astir Marina Βουλιαγμένης θα ενισχυθεί και με υπόγεια σύνδεση με το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens για περισσότερη άνεση και ευκολία. Αυτή η σύνδεση θα επιτρέψει στους επισκέπτες του ξενοδοχείου να απολαμβάνουν απευθείας πρόσβαση στα πολυτελή καταστήματα της μαρίνας, καθιστώντας την εμπειρία αγορών ακόμα πιο άνετη και ευχάριστη.

    Η Astir Marina Βουλιαγμένης δεν είναι απλά ένας προορισμός για αγορές. Είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία πολυτέλειας και στυλ, όπου η μοντέρνα αρχιτεκτονική συναντά την υψηλή ραπτική και τα πιο διάσημα brands του κόσμου.

    Είτε αναζητάτε την τελευταία λέξη της μόδας είτε απλά θέλετε να απολαύσετε έναν περίπατο σε έναν από τους πιο κομψούς προορισμούς της Αθήνας, η Astir Marina Βουλιαγμένης σας περιμένει για να την ανακαλύψετε.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ώρες λειτουργίας των καταστημάτων είναι καθημερινές και Σαββατοκύριακα από τις 11.00 έως τις 22.00.

    Η Astir Marina Βουλιαγμένης λειτουργεί καθημερινές από τις 09.00 έως τις 19.00 και Σαββατοκύριακα από τις 10.00 έως τις 18.00.

    Astir Marina Βουλιαγμένης στην οδό Απόλλωνος 77 στη Βουλιαγμένη

    Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Astir Marina Βουλιαγμένης:

    astir.gr/marina

    καθώς και τον λογαριασμό στο Instagram:

     @astirmarinavouliagmeni

    Δείτε το βίντεο του Κοσμά Κουμιανού για τον απόλυτο προορισμό πολυτέλειας στην Astir Marina Vouliagmenis: