• Στοίχημα

    Δύο φαβορί από το Europa και το Conference League!

    • Monobet
    ΓΚΟΛ


    Ταμείο την Τετάρτη από το ΜΟΝΟΒΕΤ με τα προκριματικά των Κυπέλλων Ευρώπης!

    Πέρασε η δυάδα του ΜΟΝΟΒΕΤ την Τετάρτη με τα 2 Over από τα Κύπελλα Ευρώπης, στα παιχνίδια Λαρν-Ρίγας Σκόλα 0-4 (με απόδοση 1,64) και Κρουσέιντερς-Καέρναφορν 3-1 (με απόδοση 1,54)!

    Οι αγώνες των Κυπέλλων Ευρώπης συνεχίζονται σήμερα και ξεχώρισα 2 φαβορί από το Europa League και το Conference League.

    Από το ζευγάρι της Μάριμπορ με την Μπότεφ Πλόβντιβ θα προκύψει η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στη δεύτερη προκριματική φάση του Europa League. Στο πρώτο παιχνίδι τους στη Βουλγαρία η Μπότεφ κέρδισε δύσκολα με 2-1.

    Στη σημερινή ρεβάνς στη Σλοβενία η δυνατή εντός έδρας Μάριμπορ μπορεί να πάρει τη νίκη. Αν κερδίσει με 1 γκολ διαφορά θα παίξουν παράταση, ενώ δεν αποκλείω η πρόκριση να κριθεί στα πέναλτι. Ποντάρω στον «άσο».

    Το δεύτερο φαβορί είναι από το Conference League, η Ντούντελανζ από το Λουξεμβούργο στο παιχνίδι με την Αθλέτικ Κλαμπ Εσκάλντες από την Ανδόρα. Ανώτερη και πιο έμπειρη είναι η Ντούντελανζ. Κέρδισε με 1-0 στην Ανδόρα και βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση.

    Περνάει και με την ισοπαλία αλλά δεν θα στηριχτεί στο σκορ του πρώτου αγώνα. Θα κυνηγήσει τη νίκη και στη ρεβάνς και πιστεύω ότι θα την πάρει. Δυνατός είναι και αυτός ο «άσος».

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

     

    Διαβάστε επίσης:

    Ρεάλ Μαδρίτης: Ο ακριβότερος σύλλογος στον κόσμο-Ξεπερνάει σε ισχύ εμπορικού σήματος Google, Coca-Cola, Ferrari και Rolex

    Πολλά γκολ στα Κύπελλα Ευρώπης!

    Βαγγέλης Μαρινάκης: Στόχος η Super League να μπει στα 10 καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης



    ΣΧΟΛΙΑ