• Στοίχημα

    Δυάδα από τα προκριματικά του Champions League

    • Monobet
    Μπάλα ποδοσφαίρου στα δίχτυα


    Νέο ταμείο τη Δευτέρα από το ΜΟΝΟΒΕΤ με τα Goal από Φινλανδία και Σουηδία!

    To Euro τελείωσε αλλά τα ταμεία συνεχίζονται από το ΜΟΝΟΒΕΤ! Πέρασε η δυάδα τη Δευτέρα με τα 2 Goal από τη Φινλανδία και τη Σουηδία στα παιχνίδια Χάκα-Ίλβες (με απόδοση 1,58) και Χάλμσταντ-ΑΪΚ Στοκχόλμης (με απόδοση 1,62)!

    Μία δυάδα ξεχώρισα και από το σημερινό κουπόνι, με Over από τα προκριματικά του Champions League. Η Μπαλκάνι από το Κόσοβο υποδέχεται τη Σάντα Κολόμα από την Ανδόρα την οποία κέρδισε εκτός έδρας με 2-1. Είναι φαβορί για τη νίκη και στη ρεβάνς.

    Το Over μπορεί να γίνει και στη δεύτερη αναμέτρησή τους. Δεν θα κλειστεί η Σάντα Κολόμα αφού για να ελπίζει πρέπει να σκοράρει στο Κόσοβο. Η Μπαλκάνι θα κυνηγήσει τη νίκη και στο σημερινό ματς για να «σφραγίσει» το εισιτήριο.

    Μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση έχει πάρει η Νιου Σεντς από την Ουαλία μετά τη νίκη της με 3-0 κόντρα στην Ντέσιτς από το Μαυροβούνιο. Θα τα δώσει όλα για την ανατροπή η Ντέσιτς ποντάροντας στην έδρα της. Η Νιου Σεντς είναι ικανή για να σκοράρει και εκτός έδρας. Το Over δείχνει πιθανό και σε αυτό το παιχνίδι και θα το τιμήσω.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

     

    Διαβάστε επίσης:

    Πολλά γκολ στα Κύπελλα Ευρώπης!

    Βαγγέλης Μαρινάκης: Στόχος η Super League να μπει στα 10 καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης

    Ολυμπιακοί Αγώνες: Θετικό δείγμα ντόπινγκ σε Ελληνίδα αθλήτρια στίβου



    ΣΧΟΛΙΑ