• Ζευγάρι, Πειραιάς, Έλυρος, ANEK Lines

    Business

    ANEK Lines: Ταξίδι με κρητικό αέρα!

    • NewsRoom

    Καλοκαίρι! Ώρα για διακοπές, ώρα για ταξίδι! Για το ταξίδι με το οποίο ξεκινούν κάθε φορά οι καλοκαιρινές μας αναμνήσεις. Πολύ πριν επιβιβαστούμε στο πλοίο, από τη στιγμή που θα αρχίσουμε να ψάχνουμε στο κινητό ή τον υπολογιστή π.χ. «δρομολόγια για Κρήτη»…

    Όμως, αν υπάρχει μία ακτοπλοϊκή που έχει συνδέσει αναπόσπαστα το όνομα και την ιστορία της με την Κρήτη, αυτή είναι η ANEK Lines. Η οποία, μεταξύ άλλων, έχει «κληρονομήσει» και τις αξίες της Κρήτης και των κατοίκων της. Όπως ένα σπίτι στη Κρήτη ανοίγει την πόρτα του και προσφέρει γενναιόδωρα φιλοξενία σε κάθε επισκέπτη, έτσι και τα πλοία της ANEK LINES μας ταξιδεύουν κάνοντάς μας να νιώθουμε κάτι περισσότερο από επιβάτες. Μας κάνουν να νιώθουμε ευπρόσδεκτοι, σημαντικοί, σαν στο σπίτι μας!

    ANEK Lines

    Όλα αυτά τα ξέραμε φυσικά! Τα Χανιά, το Ηράκλειο, ο κρητικός πολιτισμός, ο μοναδικός αέρας του τόπου, η φιλοξενία, οι παραδόσεις, η κρητική κουζίνα, οι φυσικές ομορφιές του νησιού είναι στοιχεία ξακουστά στα πέρατα του κόσμου. Και για εμάς, αγαπημένος προορισμός! Προορισμός που ήρθε λίγο πιο κοντά, χάρη στις μεγάλες προσφορές της ANEK LINES.

    ANEK Lines

     

    Προσφορές

    Η αλήθεια είναι ότι, με τόσες προσφορές, δύσκολα θα πεις «όχι» σε ένα ταξίδι στην Κρήτη.

    Κι αυτό γιατί η ANEK LINES έχει πακέτα προσφορών που ξεκινούν από τα 102 ευρώ για επιβάτες με Ι.Χ. ή από τα 229 ευρώ για 4κλινη καμπίνα και Ι.Χ..

    Lux καμπίνα, ELYROS, ANEK Lines
    Lux καμπίνα, ELYROS, ANEK Lines

    Κρατήσεις και καμπίνες και για τα αγαπημένα μας ζωάκια

    Και, αφού διαλέξαμε το δρομολόγιο που μας βόλευε περισσότερο, κατά το online booking, ενεργοποιήθηκε η επιλογή κράτησης θέσης για τα κατοικίδιά μας, τον σκυλάκο μας!

    Η διαδικασία είναι απλή και με λίγα βήματα ταξιδεύουμε εύκολα και άνετα μαζί με την αγαπημένη μας «παρέα» στο νησί που αγαπάμε, χάρη στις καμπίνες PET.

    Ζητάμε την καμπίνα κατοικίδιων κατά την κράτησή μας, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

    ANEK Lines

    Extra Tips

    • Και μην ξεχνάτε το πρόγραμμα επιβράβευσης Seasmiles. Μπορείτε να εκδώσετε την κάρτα σας μέσω του https://seasmiles.com/el/ ή εν πλω. Μαζέψτε seasmiles και εξαργυρώστε τα για έκδοση δωρεάν εισιτηρίων ή με έκπτωση. Επίσης, ανακαλύψτε αποκλειστικά προνόμια, προσφορές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που θα κάνουν το ταξίδι σας αξέχαστο! Επιπλέον, ως μέλη του Seasmiles, απολαμβάνουμε εκπτώσεις και προνόμια στο δίκτυο των 240+ συνεργατών του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα. Για τα μέλη της Blue ή Silver βαθμίδας υπάρχει η επιλογή εκτύπωσης της φυσικής βιοδιασπώμενης κάρτας εν πλω. Η κάρτα Seasmiles είναι βιοδιασπώμενη και σε συνδυασμό με τις ψηφιακές κάρτες, σαλπάρει μακριά από τη χρήση του παραδοσιακού πλαστικού.
    • Και μην ξεχνάμε να χρησιμοποιούμε τους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης εν πλω. Πλέουμε μαζί για ένα βιώσιμο αύριο!