• Κοινωνία

    Θεσσαλονίκη: Οικονομική ενίσχυση για έργα οδοποιίας στον δήμο Παύλου Μελά, λόγω του Fly Over ζήτησε o δήμαρχος

    Fly Over Θεσσαλονίκης

    Fly Over Θεσσαλονίκης


    Οικονομική ενίσχυση για την εκτέλεση έργων οδοποιίας ζήτησε ο δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Ασλανίδης, καθώς, όπως επισήμανε, λόγω της κατασκευής του Fly Over αυξάνονται σημαντικά τα οχήματα χρησιμοποιούν το οδικό δίκτυο του δήμου.

    Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παύλου Μελά, ο κ. Ασλανίδης αναφέρθηκε εκτενώς στα όσα τόνισε στην ευρεία σύσκεψη του Συντονιστικού Συμβουλίου για την παρακολούθηση των έργων του Fly Over και τις επιπτώσεις που προκαλεί η κατασκευή του.

    «Την μεγαλύτερη επιβάρυνση από το έργο του Fly Over την υφίστανται κάτοικοι και δημότες του Δήμου Παύλου Μελά διότι από εδώ ξεκινάει το έργο, εδώ φιλοξενούνται τα εργοτάξια, από εδώ ξεκινά η κυκλοφοριακή συμφόρηση» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Ασλανίδης. Παρουσίασε δέσμη προτάσεων για την άμβλυνση του προβλήματος, όπως η κάθετη διασύνδεση της Ευκαρπίας με το Φίλυρο και η βελτίωση του οδικού δικτύου που συνδέει την Πολίχνη με τα Πεύκα.

    Πρόσθεσε, δε, ότι ζήτησε από τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Νίκο Ταχιάο «να στηρίξει οικονομικά την οδοποιία του δήμου μας γιατί η επιβάρυνση του δημοτικού οδικού δικτύου για τουλάχιστον 4 χρόνια θα είναι πολύ μεγαλύτερη της προβλεπόμενης, καθώς οι οδηγοί αναζητώντας εναλλακτικές διαδρομές περνούν από το δικό μας οδικό δίκτυο.

    Διαβάστε επίσης:

    Κορινθία: Ανεξέλεγκτη παραμένει η φωτιά στην Στιμάγκα – Εστάλη μήνυμα από το 112

    Βόρεια Μακεδονία-Συνάντηση Μίτσκοσκι-Όρμπαν: Η Ουγγαρία θα χορηγήσει δάνειο 500 εκατ. ευρώ στη Βόρεια Μακεδονία

    Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή με δύο σοβαρά τραυματίες



    ΣΧΟΛΙΑ