• SOFTONE Cloud ERP

    Business

    Η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή γίνεται απλή με το SOFTONE Cloud ERP

    • NewsRoom

    Ο ψηφιακός μετασχηματισμός δεν είναι απλά μία τάση, είναι μία επιβεβλημένη διαδικασία για όλες τις επιχειρήσεις σήμερα.

    Είτε μιλάμε για μικρές επιχειρήσεις είτε για κολοσσούς, η ψηφιοποίηση των διαδικασιών είναι μία ενέργεια που μόνο οφέλη μπορεί να αποφέρει. Οφέλη όπως η αύξηση της παραγωγικότητας, η μείωση του λειτουργικού κόστους και η λήψη καλύτερων αποφάσεων.

    Αν δεν έχετε κάνει ακόμα αυτό το βήμα, όμως, είναι λογικό ο ψηφιακός μετασχηματισμός να φαντάζει σαν κάτι τεράστιο, κοστοβόρο ή χρονοβόρο. Επιλέγοντας τον κατάλληλο συνεργάτη τίποτα από αυτά δεν χρειάζεται να σας αγχώνει και η SOFTONE έχει αυτή τη στιγμή την ιδανική λύση για την απρόσκοπτη μετάβαση της επιχείρησής σας στην ψηφιακή εποχή. Αυτή είναι το σύστημα SOFTONE Cloud ERP Series 6!

    Γρήγορη εγκατάσταση, άμεσα οφέλη

    Ο βασικότερος λόγος που το σύστημα της SOFTONE ξεχωρίζει είναι το γεγονός πως απαιτεί ελάχιστο χρόνο για την υιοθέτησή του, χωρίς να είναι απαραίτητη η απασχόληση του τμήματος IT για την εγκατάσταση.

    Το project μπορεί να είναι έτοιμο μέσα σε λίγες εβδομάδες, αντί για μήνες που ίσως θα περιμένατε. Μειώνοντας δραματικά το χρόνο εγκατάστασης μπορείτε άμεσα να απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα που προσθέτει στην εργασιακή σας πραγματικότητα η ενοποίηση των διαδικασιών.

    Και με το Cloud ERP μπορείτε να ενοποιήσετε πραγματικά όλες τις διαδικασίες μίας επιχείρησης.

    Η λύση της SOFTONE ενσωματώνει ενότητες για:

    • Χρηματοοικονομική Διαχείριση
    • Παραγωγή
    • Εργαλεία Παραμετροποίησης
    • Διαχείριση Αποθεμάτων
    • Reporting
    • Μισθοδοσία
    • Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού & Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας
    • Εμπορική Δραστηριότητα
    • CRM

    Τα οφέλη ξεκινούν πριν ακόμα η λύση τεθεί σε λειτουργία. Το γρήγορο deployment δεν σας εξασφαλίζει μόνο κέρδος σε χρόνο, αλλά και σε κόστος καθώς η λύση της SOFTONE δεν απαιτεί επένδυση σε εξειδικευμένο hardware και συντήρησή του από την επιχείρηση.

    Η εξάλειψη των on-premise servers μειώνει επίσης την κατανάλωση ενέργειας μίας επιχείρησης. Ταυτόχρονα, λειτουργώντας στο cloud, το SOFTONE ERP είναι εύκολα επεκτάσιμο βάσει των εκάστοτε αναγκών της κάθε επιχείρησης.

    Οι απαιτήσεις μιας επιχείρησης μπορούν να αλλάξουν, αλλά το σύστημα της SOFTONE είναι εύκολα παραμετροποιήσιμο οπότε μπορούν γρήγορα και απρόσκοπτα να γίνουν αλλαγές.

    Το ίδιο εύκολες είναι και οι αναβαθμίσεις λογισμικού. Από τη στιγμή που το σύστημα είναι στο cloud, τα updates δεν γίνονται χειροκίνητα από την επιχείρηση, αλλά αυτόματα από τη SOFTONE!

    Με την εγγύηση της Microsoft

    Η SOFTONE έχει επιλέξει το Microsoft Azure ως πάροχο cloud. Αυτό σημαίνει πως με το SOFTONE Cloud ERP Series 6 μπορείτε να είστε σίγουροι για την απρόσκοπτη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών και για την ασφάλεια των δεδομένων σας.

    Οι συνεχείς έλεγχοι, η αυτόματη λήψη αντιγράφων ασφαλείας και οι υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων, σε συνδυασμό με το εξαιρετικό uptime του Microsoft Azure, διώχνουν ένα σημαντικό άγχος κάθε επιχείρησης.

    Ο ψηφιακός μετασχηματισμός γίνεται προσιτός για κάθε επιχείρηση

    Η λύση της SOFTONE χαρακτηρίζεται επίσης από μεγάλη προσαρμοστικότητα. Μπορεί να παραμετροποιηθεί στα δεδομένα κάθε επιχείρησης και κάθε πελάτης να επιλέξει την υιοθέτηση μερικών ή όλων των συστημάτων που παρέχει το SOFTONE Cloud ERP Series 6.

    Ακόμα και μία μικρή επιχείρηση χωρίς τμήμα IT μπορεί να το αξιοποιήσει και να αυτοματοποιήσει την μηχανογράφηση επενδύοντας ελάχιστους πόρους.

    Χωρίς κόστος για hardware και με συνδρομητικό μοντέλο πληρωμής που ταιριάζει στις απαιτήσεις μίας μικρής επιχείρησης, το κόστος περιορίζεται και η παραγωγικότητα αυξάνεται.

    Το ίδιο εύκολα μπορεί και ένας μεγάλος οργανισμός να μεταβεί στο SOFTONE Cloud ERP Series 6, για να απλοποιήσει τις διαδικασίες μεταξύ τμημάτων, να διευκολύνει τον έλεγχο και να αυξήσει τη συνεργασία.

    Λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σήμερα

    Στην εποχή της υβριδικής και της απομακρυσμένης εργασίας, ένα σύστημα προσβάσιμο από παντού είναι η μόνη λογική λύση. Η SOFTONE έχει φροντίσει να ανταποκριθεί σε αυτή την ανάγκη κάνοντας το SOFTONE Cloud ERP Series 6 διαθέσιμο από παντού..

    Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, ο ψηφιακός μετασχηματισμός δεν είναι κάτι που πρέπει να σας αγχώνει. Με τη λύση της SOFTONE η ψηφιοποίηση των διαδικασιών και η ενοποίησή τους κάτω από μία ενιαία λύση μπορεί να γίνει μία εύκολη και γρήγορη υπόθεση.