• Κοινωνία

    Φωτιά στην Πάτρα: Εστία φωτιάς στον 3o όροφο του Καραμανδάνειου κατασβέστηκε άμεσα

    Καραμανδάνειο Νοσοκομείο

    Καραμανδάνειο Νοσοκομείο


    Μάχη με διάσπαρτες εστίες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην Πάτρα, καθώς χωρίς ενεργό μέτωπο είναι η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή του Γηροκομείου και πήρε γρήγορα διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων.

    Μάλιστα, εκκενώθηκαν νωρίτερα το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, ο Οίκος φροντίδας ηλικιωμένων «Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο» και το ίδρυμα «Μέριμνα».

    «Η εκκένωση έγινε έγκαιρα και γρήγορα. Απομακρύνθηκαν όλα τα νοσηλευόμενα παιδιά και μεταφέρθηκαν στα υπόλοιπα νοσοκομεία της πόλης, στο Ρίο και στον Άγιο Ανδρέα» τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ, ο παιδίατρος Θανάσης Φίλιας. «Η φωτιά έφτασε στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου και δημιουργήθηκε εστία στο τρίτο όροφο, την οποία όμως πολύ γρήγορα κατάφεραν να την σβήσουν» συμπλήρωσε.

    Βίντεο από τις δηλώσεις του:

    Ο παιδίατρος του Καραμανδάνειου ανέφερε πως η φωτιά προήλθε πιθανόν από κουκουνάρι που πετάχτηκε στον χώρο καθώς το Νοσοκομείο περιτριγυρίζεται από πεύκα.

    «Προφανώς από κάποιο κουκουνάρι που πετάχτηκε γιατί η περιοχή εδώ είναι γεμάτη με πεύκα και έπιασε και στην ταράτσα σε έναν χώρο όμως δεν επεκτάθηκε, έσβησε γρήγορα», είπε καταλήγοντας.

    Διαβάστε επίσης:

    Ελβετία: Επεκτείνει τις κυρώσεις της εις βάρος της Ρωσίας

    Παρατείνεται το πρόγραμμα «Ερευνώ – Καινοτομώ»

    Πάτρα: Στις εγκαταστάσεις του στρατού ξηράς παραμένουν οι εκκενωθέντες του «Κωνσταντοπούλειου» και του «Μέριμνα»



    ΣΧΟΛΙΑ