• Κοινωνία

    Νέο Ψυχικό: Ποιος είναι ο προσαχθείς για τη δολοφονία του Παναγιώτη Στάθη

    O Παναγιώτης Στάθης, εκτελέσθηκε στις 2/7/2024 με περισσότερες από με 10 σφαίρες έξω από το γραφείο του στο Νέο Ψυχικό.

    O Παναγιώτης Στάθης, εκτελέσθηκε στις 2/7/2024 με περισσότερες από με 10 σφαίρες έξω από το γραφείο του στο Νέο Ψυχικό.


    Εμπλεκόμενος στην απαγωγή Παναγόπουλου, που βρισκόταν πολύ κοντά με τον Παναγιώτη Βλαστό και «μπράβος της νύχτας» φέρεται να είναι ο άνδρας που προσήγαγε χθες αργά το βράδυ η ΕΛ.ΑΣ., ως βασικό ύποπτο για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Νέο Ψυχικό.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας, ο άνδρας που ανακρίνεται εδώ και ώρες, ερευνάται αν είναι και ο εκτελεστής, μιας και η ΕΛ.ΑΣ. έχει βάσιμες πληροφορίες για την εμπλοκή του στην υπόθεση.

    Οι ενδείξεις για συμμετοχή του στην υπόθεση προέκυψαν μετά από την ανάλυση του κινητού τηλεφώνου του θύματος από τα στελέχη της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών και καταθέσεις μαρτύρων.

    Ο ίδιος, φέρεται να κατατάσσεται μεταξύ των νονών της νύχτας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άτομο που διατηρούσε σχέσεις με αρκετά άτομα της ελληνικής σόου μπιζ.

    Τις επόμενες ώρες, αναμένεται να εξακριβωθεί εάν ο άνδρας έχει ρόλο στην υπόθεση και αν θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

    Επίσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν το μηχανάκι που χρησιμοποίησε ο δολοφόνος του Παναγιώτη Στάθη και το έχουν μεταφέρει στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (ΔΕΕ) για αποτυπώματα.

    Να σημειωθεί ότι το μεσημέρι της Πέμπτης, οικογένεια και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον τοπογράφο που δολοφονήθηκε άγρια στο Ψυχικό. Η κηδεία του τελέσθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στο Χαλάνδρι.

    Τέλος στο στόχαστρο των Αρχών βρίσκονται τουλάχιστον τρία άτομα από τη Μύκονο, που συνδέονται με την επαγγελματική δραστηριότητα του θύματος και θα μπορούσαν να έχουν δώσει εντολή για το συμβόλαιο θανάτου.

    Διαβάστε επίσης

    Τουρισμός: Άνοδος 12,8% στις διεθνείς αεροπορικές αφίξεις στην Ελλάδα την περίοδο Ιανουαρίου-Μαΐου 2024



    ΣΧΟΛΙΑ