• Στοίχημα

    Δυάδα για τα προημιτελικά του Euro

    • Monobet


    Δυνατά παιχνίδια γίνονται και σήμερα στο Euro. Στις 2 τελευταίες αναμετρήσεις της προημιτελικής φάσης παίζουν στις 19:00 η Αγγλία με την Ελβετία και στις 22:00 η Ολλανδία με την Τουρκία.

    Δύσκολο στην πρόβλεψη είναι το ματς της Αγγλίας με την Ελβετία. Προβάδισμα στην Αγγλία δίνουν οι αποδόσεις αλλά έχει προβληματίσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της. Σε 4 παιχνίδια έχει 3 ισοπαλίες και μόλις μία νίκη.

    Η Ελβετία πήρε εύκολα την πρόκριση με 2-0 κατά της Ιταλίας και θέλει να αφήσει εκτός Euro ένα ακόμα φαβορί. Αποφεύγω να ποντάρω σε σημείο σε αυτό το ματς και επιλέγω το Goal.

    Η Αγγλία ήρθε ισόπαλη με 1-1 στο νοκ άουτ παιχνίδι με τη Σλοβακία και πήρε την πρόκριση με 2-1 στην παράταση. Έφερε 1 ακόμα Goal στον όμιλο, στο ματς με την Δανία (1-1). Η Ελβετία και στα 3 παιχνίδια της στον όμιλο, πέτυχε και δέχτηκε γκολ. Κέρδισε με 3-1 την Ουγγαρία κι έφερε 2 ισοπαλίες με 1-1, στα ματς με την Σκωτία και τη Γερμανία.

    Στο βραδινό παιχνίδι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και είναι η Ολλανδία κόντρα στην Τουρκία. Έκανε την καλύτερή της εμφάνιση στο τουρνουά στο νοκ άουτ ματς με τη Ρουμανία και κέρδισε με 3-0. Η Τουρκία ήταν επίσης πολύ καλή στον αγώνα της φάσης των «16» με την Αυστρία και επικράτησε με 2-1.

    Χαμηλή είναι η απόδοση του «άσου» της Ολλανδίας. Προτιμότερο είναι το ποντάρισμα στο Over. Η Ολλανδία μετράει 3 Over στα 4 παιχνίδια της στο Euro. Η Τουρκία έχει μόνο Over στους 4 αγώνες της. Ποντάρω στα πολλά γκολ και απόψε.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης

    Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν βλέπει το τώρα, βλέπει το αύριο – Και το πάει τέρμα

    F1, Nόρις: Δεν χρειάζεται ν’ απολογηθεί ο Φερστάπεν!

    Euro 2024: «Καμπάνα» 2 αγωνιστικών στον Τούρκο Ντεμιράλ που σχημάτισε το σήμα των Γκρίζων Λύκων



    ΣΧΟΛΙΑ