• LIFE&STYLE

    Τα top model του ’90 φωτογραφίζονται για τον οίκο Balmain!


    Δεν είναι λίγες οι φορές που διάσημοι οίκοι μόδας επιστρατεύουν τα top model του παρελθόντος τόσο για την πασαρέλα όσο και για τις διαφημιστικές τους καμπάνιες. Αυτή τη φορά ο Ολιβιέ Ρουστέινγκ του Οίκου Balmain επέλεξε τρία σούπερ μόντελς για την νέα καμπάνια – όχι όμως μεταξύ των νεαρών κοριτσιών που διανύουν την δεκαετία των είκοσι και μεσουρανούν στις πασαρέλες, αλλά… των προκατόχων τους!

    H Cindy Crawford, Naomi Campbell και Claudia Schiffer θυμήθηκαν τις εποχές που μεσουρανούσαν στις διεθνείς παρασέλες και ποζάρουν με τα νέα ρούχα, στέλνοντας το πολύ απλό μήνυμα σε όλους: «Σαν να μην πέρασε μια μέρα»! Οι σταρ, που κυριαρχούσαν σε πασαρέλες και εξώφυλλα τη δεκαετία του ’90, σχεδόν είκοσι χρόνια μετά αποδεικνύουν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα και ανταγωνίζονται ισάξια ακόμα και σήμερα τις αντικαταστάτριές τους.
    Η Ναόμι Κάμπελ

    Η Σιντι Κρόφορντ

    Η Κλόντια Σίφερ

    Ο ίδιος ο Ρουστέινγκ δημοσιοποίησε την καμπάνια ανεβάζοντας τις φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram -με τους δύο εκατομμύρια «ακολούθους», χρησιμοποιώντας μάλιστα το hashtag #thisisHISTORY (=αυτό είναι ιστορία).

    Οι καλλονές, όλες στα 40 τους πλέον, συγκεντρώνουν θαυμασμό και βλέμματα, ενώ ο ίδιος ο σχεδιαστής δηλώνει: «Συνειδητοποίησα ότι το να δουλεύεις μαζί τους είναι τελείως διαφορετικό από το να δουλεύεις με τα σημερινά μοντέλα. Ξέρουν τόσο καλά τον εαυτό τους. Οι καριέρες τους είναι τόσο δυνατές. Κουνιούνται μαζί με την κάμερα, ήταν εξαιρετική συνεργασία».

    Κλόντια Σίφερ, Σίντι Κρόφορντ, Ναόμι Κάμπελ

    Τα τρία σούπερ μόντελς με τον Ολιβιέ Ρουστέινγκ



    ΣΧΟΛΙΑ