• Top Stories

    Στην επικοινωνιακή αντεπίθεση η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό


    Με ονόματα καταθετών, που βρίσκονται στις λίστες της φοροδιαφυγής, αλλά και με την έναρξη της διαδικασίας αδειοδότησης των τηλεοπτικών συχνοτήτων, περνά στην αντεπίθεση η κυβέρνηση, προκειμένου να απεγκλωβιστεί από το δύσκολο ασφαλιστικό. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλύψεις για το ποιοι βρίσκονται στη λίστα Φαλτσιανί και σε αυτη, που παρέδωσαν οι γερμανοί αξιωματούχοι του κρατιδίου Ρηνανίας Βεστφαλίας πριν από λίγο καιρό στην ελληνική κυβέρνηση.

    Χθες πάντως, η κυβέρνηση είχε και την πρώτη της νίκη στο ασφαλιστικό, αφού ήρθε η απρόβλεπτη συναίνεση από την πλευρά των εργοδοτών, για την αύξηση των εργοδοτικών εισφορών. Η κυβέρνηση δεν έκρυβε την ικανοποίησή της για την εξέλιξη αυτή και επεσήμαινε, ότι τελικά τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και το ΠΑΣΟΚ, βρίσκονται για άλλη μια φορά εκτός πραγματικότητας.

    Μάλιστα με non paper, η κυβέρνηση κατηγόρησε τα κόμματα της αντιπολίτευσης, για επικοινωνιακά τεχνάσματα αναφορικά με το ασφαλιστικό. “Το γεγονός ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και η Νέα Δημοκρατία καταφεύγουν σε επικοινωνιακά τεχνάσματα, για να καλύψουν τις εγκληματικές τους πολιτικές, που οδήγησαν σε πάνω από 12 μειώσεις συντάξεων, τα τελευταία πέντε χρόνια, αλλά και σε αδιέξοδο από ασφαλιστικό σύστημα δεν μπορεί να κρύψει την πραγματικότητα, ανέφερε χαρακτηριστικά το μέγαρο Μαξίμου επισημαίνοντας ακόμα, ότι η νέα ασφαλιστική μεταρρύθμιση έχει ως στόχο να αποφευχθούν νέες οριζόντιες περικοπές στις συντάξεις τα επόμενα χρόνια “.



    ΣΧΟΛΙΑ