• First Top Stories

    Βαρδινογιάννης-Μαρινάκης: Συνάντηση εντός των ημερών για το MEGA

    Βαρδινογιάννης Μαρινάκης

    Από αριστερά: Γιάννης Βαρδινογιάννης, Βαγγέλης Μαρινάκης


    Μερικές φορές ένα κοινωνικό γεγονός μπορεί να σταθεί αρωγός για συναντήσεις που πολλοί τις περιμένουν με αγωνία, πιθανότατα επειδή σηματοδοτούν εξελίξεις. Μια τέτοια συνάντηση είναι πολύ πιθανό να λάβει χώρα εντός των επόμενων ωρών αύριο στο νησί των ανέμων, ανάμεσα στον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

    Αμφότεροι έχουν προσκληθεί στον γάμο του Δημήτρη Θεοδωρίδη και της Δούκισσας Νομικού στην Μύκονο και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι οι δύο επιχειρηματίες θα έχουν μια πρώτη άτυπη φυσικά επαφή στο γαμήλιο πάρτι που θα γίνει στο Principote, με φόντο τα νερά στον Πάνορμο.

    Κανείς δεν αποκλείει μια πρώτη κουβέντα για τις τελευταίες μιντιακές εξελίξεις ανάμεσα στον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, στο περιθώριο του glam γαμήλιου πάρτι.

    Εάν δεν συμβεί αυτό θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη μια συνάντηση μέσα στις επόμενες ημέρες στην Αθήνα, ώστε να συζητηθεί το θέμα του καναλιού, στο οποίο ο εφοπλιστής κατέχει πλέον 22% ποσοστό. Άλλωστε ο μεγαλομέτοχος του ΔΟΛ και του MEGA τις τελευταίες ημέρες απουσίαζε στο Λονδίνο και έτσι δεν είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον έτερο μεγαλομέτοχο του MEGA.

    Με δεδομένες τις πολύ καλές σχέσεις κάποιοι δεν διστάζουν να πουν ότι ο εφοπλιστής ενδέχεται να ανοίξει ακόμη και θέμα εξαγοράς του ποσοστού της οικογένειας Βαρδινογιάννη, το οποίο είναι της τάξης του 35%, καταβάλλοντας το ανάλογο τίμημα. Όμως ακόμα και αυτό να μην γίνει οι δυο πλευρές ελέγχουν το 57% του MEGA ενώ είναι γνωστό ότι οι σχέσεις των δυο με τον Ιβάν Σαββίδη είναι εξαιρετικά κακές. Υπενθυμίζεται ότι ο Ιβάν Σαββίδης ελέγχει το 20% των μετοχών της Τηλέτυπος ΑΕ (MEGA)

    Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο κ. Μαρινάκης δεν «τρελαίνεται» για τα πολυμετοχικά σχήματα όπου χρειάζεται να αποφασίσουν τρεις ή τέσσερις εταίροι, προτιμώντας να έχει αυτός τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

    Μένει να φανεί πλέον τι θα πράξει μετά την πρώτη διερευνητική επαφή με τον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη εντός της επομένης αν τα πουν στη Μύκονο ή αλλού τις ερχόμενες ημέρες…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πήτερ Γεωργιόπουλος: Γιατί προσέλαβε τη UBS ως σύμβουλο συγχωνεύσεων – Έντονο παρασκήνιο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαμαντής Διαμαντίδης: Σχεδιάζει mega deal 115 εκατ. δολ.;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βαγγέλης Μαρινάκης: Πώς ένα πλοίο χρηματοδότησε την εξαγορά του ΔΟΛ



    ΣΧΟΛΙΑ