Υλικά:

8 φράουλες κομμένες στα δύο ( αν είναι μεγάλες, στα τέσσερα )
2 φέτες ανανά κομμένες στα οκτώ
1 ματσάκι ρόκα
1 ακτινίδιο κομμένο στα οκτώ
1 πορτοκάλι ακέρωτο με τη φλούδα κομμένο στα οκτώ
200 γραμμ. μαλακή φέτα
½ φλιτζανιού ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας ξύδι μπαλσάμικο
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση:

Βάζουμε όλα τα υλικά σε μία σαλατιέρα. Θρυμματίζουμε τη φέτα και τη ρίχνουμε από πάνω. Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και το μπαλσάμικο, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.

Πηγή: www.tasty-day.gr