ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

Ειδική Digital Έκδοση Mononews

Συμπεριλαμβάνονται

What lies ahead:
AI in Business

Τεχνητή νοημοσύνη: Κλειδί για νέες
επαναστατικές δυνατότητες στην Kaizen Gaiming

Σε νέα εποχή υψηλής αποδοτικότητας και ανάπτυξης μπαίνει η Kaizen Gaming αξιοποιώντας πολλαπλά τις δυνατότητες της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Η εταιρεία, εστιασμένη στη δημιουργία αξίας για τον πελάτη και τα προϊόντα της, επενδύει σταθερά στους ανθρώπους και την υποδομή της, πάντα με κεντρικό άξονα το όραμα και τη στρατηγική της.

Αξιοποιώντας τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης μπαίνει σε μια νέα εποχή μεγιστοποίησης του οφέλους, της ανταγωνιστικότητας και των δυνατοτήτων της.

H Τεχνητή Νοημοσύνη δίνει τη δυνατότητα γρήγορης επεξεργασίας των big data και έτσι φέρνει βαθιές αλλαγές σε διάφορες πτυχές των λειτουργιών της Kaizen Gaming, στα ίδια τα προϊόντα της και στην εμπειρία του πελάτη.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία δίνει έμφαση στην αξία του ανθρώπινου δυναμικού, το οποίο εξελίσσεται και, αξιοποιώντας την τεχνολογία ΑΙ, γίνεται πιο αποδοτικό και πολύτιμο.

Σε όλες τις λειτουργίες της εταιρείας, οι αλγόριθμοι μηχανικής μάθησης ξεκλειδώνουν αξία, διευκολύνοντας τη λήψη αποφάσεων, σε όλα τα τμήματα που τη χρησιμοποιούν για να επεξεργαστούν σύνθετα δεδομένα με αμεσότητα.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη οδηγεί τη στρατηγική καινοτομία

Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να είναι απλά μία τεχνολογία, αλλά προσφέρει πολύ μεγάλες δυνατότητες και μπορεί να αλλάξει οργανισμούς και να μεταμορφώσει κλάδους.

Για να εκμεταλλευτεί αυτές τις δυνατότητες, η Kaizen επενδύει στρατηγικά και, πάντα σε συνάρτηση με το όραμα και τη στρατηγική της, επιλέγει πού θα επικεντρωθεί και πώς θα χρησιμοποιήσει τις δυνατότητες της ΑΙ. Δεν ακολουθεί τυφλά τα trends, χαράσσει τη δική της πορεία.

Η Kaizen επενδύει στρατηγικά και, πάντα σε συνάρτηση με το όραμα και τη στρατηγική της, επιλέγει πού θα επικεντρωθεί και πώς θα χρησιμοποιήσει τις δυνατότητες της ΑΙ. Δεν ακολουθεί τυφλά τα trends, χαράσσει τη δική της πορεία.

Απαιτεί επένδυση στους ανθρώπους

Η ΑΙ μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα και επιταχύνει τις διαδικασίες. Όμως προέχει ο άνθρωπος, το talent που βρίσκεται πίσω από τις αποφάσεις και έχει τις ικανότητες να αξιοποιήσει την σημαντική αυτή τεχνολογία.

Η εφαρμογή της τεχνητή νοημοσύνης σε έναν οργανισμό χρειάζεται πρώτον το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό με την κατάλληλη εμπειρία και γνώση και, δεύτερον, να δοθούν στο ανθρώπινο αυτό δυναμικό οι κατάλληλες ευκαιρίες. Για την Kaizen η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό και η δημιουργία των ευκαιριών είναι προτεραιότητα τα τελευταία 5 χρόνια και θα συνεχίζει να κάνει με περισσότερη πυγμή για τα επόμενα.

Φέρνει πιο κοντά τον πελάτη με προϊόντα ειδικά γι’ αυτόν

Ως πελατοκεντρική εταιρεία, η Kaizen αξιοποιεί την Τεχνητή Νοημοσύνη για να παράξει προϊόντα που προσθέτουν αξία στην εταιρεία βελτιώνοντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα προς τους πελάτες της. Στόχος να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε πελάτη με ένα μοναδικό τρόπο ώστε να ξεχωρίζουν και δημιουργώντας πλεονεκτήματα έναντι του ανταγωνισμού (USPs).

Η Τεχνητή Νοημοσύνη φέρνει επανάσταση στις στρατηγικές μάρκετινγκ στον κλάδο δίνοντας νέες δυνατότητες ανάλυσης των πιο δημοφιλών παιχνιδιών αλλά και όσων έχουν χαμηλή απόδοση. Επίσης, βοηθά στη δημιουργία αποτελεσματικών εκστρατειών μάρκετινγκ αλλά και στη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων σχετικά με τεχνολογικές προσαρμογές για τη βελτίωση των εσόδων.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη ως τεχνολογία είναι αρκετά πολύπλοκη και χρειάζεται τις κατάλληλες υποδομές και τα δεδομένα για να επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η Kaizen επενδύει ώστε να έχει τις υποδομές για να μπορούν να αποθηκευτούν και να χρησιμοποιηθούν τα δεδομένα.

Ασφάλεια και εντοπισμός απάτης

Η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης στον τομέα των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών σηματοδοτεί μια κομβική αλλαγή στον τρόπο διαχείρισης και διατήρησης της ασφάλειας. Η τεχνητή νοημοσύνη, ειδικά μέσω αλγορίθμων μηχανικής μάθησης, έχει αναδειχθεί ως ένα τρομερό εργαλείο για την ενίσχυση της ασφάλειας αυτών των πλατφορμών, αντιμετωπίζοντας ένα φάσμα προκλήσεων που προηγουμένως ήταν δύσκολο να διαχειριστούν.

Οι αλγόριθμοι μηχανικής μάθησης, αναλύουν τεράστιες ποσότητες δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, μαθαίνοντας από τις συμπεριφορές των παικτών για τον εντοπισμό μοτίβων που αποκλίνουν από τον κανόνα.