• Media

    ACTION 24: Ορφέας Αυγουστίδης και Νεφέλη Φασουλή έρχονται στο «Γκαράζ»

    • NewsRoom


    Ο Ζήσης Ρούμπος, με το νέο επεισόδιο του «ΓKΑΡΑΖ» στο ACTION 24 υποδέχεται την μελωδική Νεφέλη Φασουλή και τον πηγαία ταλαντούχο Ορφέα Αυγουστίδη.

    Η Νεφέλη Φασουλή είναι για πολλούς, όπως έχει γραφτεί, η νέα μεγάλη φωνή στο ελληνικό τραγούδι. Η ίδια σαν αερικό κινείται αβίαστα ανάμεσα στα διαφορετικά μουσικά είδη, έντεχνο, λαϊκό και τζαζ. Αν και απόφοιτος της νομικής συνειδητοποίησε πως η μουσική δεν είναι για αυτήν απλώς ένα χόμπι, αλλά ο μεγάλος της έρωτας!

    Δεν ξεχνάει να αναφέρει τον Βασίλη Καζούλη που την βοήθησε ενώ παραδέχεται πως η ίδια τον προσέγγισε μέσω Facebook. Μιλάει με μεγάλη αγάπη για τον Φοίβο Δεληβοριά ως άνθρωπο και ως καλλιτέχνη που την έκανε ευρέως γνωστή με τα τραγούδια του, γράφοντάς της το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ.

    Στη συνέχεια, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, ο αγαπημένος Ορφέας Αυγουστίδης είναι ο επόμενος καλεσμένος του Ζήση Ρούμπου. Αν και παιδί μεγαλωμένο στο θέατρο, γιος της Μαρίας Τζομπανάκη και του Ντίνου Αυγουστίδη, το θερινό σινεμά «Αμόρε» που κατείχε η οικογένειά του, τού έβαλε το μικρόβιο της σκηνοθεσίας. Η υποκριτική και η δραματική σχολή ήρθαν αργότερα.

    Ο Νίκος Περάκης και η συμμετοχή του στο «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» τον έφεραν μπροστά από τις κάμερες.

    Στο θέατρο έχει ερμηνεύσει απαιτητικούς ρόλους όπως ο μονόλογος του Μπενουά Σολ στη «μηχανή του Τούρινγκ» και ο «Άσχημος» του Marius von Mayenburg, αποδεικνύοντας έτσι πως τον ενδιαφέρει η ουσία της τέχνης.

    Αν και στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας με την τηλεοπτική επιτυχία του «Σασμού» τα 3 τελευταία χρόνια, ο ίδιος παραμένει προσγειωμένος. Θεωρεί πως μια επιτυχία μπορεί να έρθει εξίσου όπως και μια αποτυχία.

    Ευγενικός και γοητευτικός, ο Ορφέας Αυγουστίδης μας κρατάει συντροφιά και ως δεινός επιτραπεζιοπαίκτης παίζει μαζί μας.

    Το «ΓΚΑΡΑΖ» αποτελεί μια διαφορετική πρόταση στην ελληνική τηλεόραση και έρχεται αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ΑCTION 24! Όταν η μουσική συνδυάζεται με χαρούμενη διάθεση και χιούμορ, όταν το κοινό έχει πραγματική διάδραση, τότε δημιουργείται η καλύτερη παρέα. Έτσι, ένα γκαράζ γίνεται το πιο cool μέρος για να ανθίσει κάθε μορφή δημιουργίας, έκφρασης και επικοινωνίας!

    Μην χάσετε το ολοκαίνουργιο επεισόδιο αυτή την Κυριακή στις 23.45 μέσα από την συχνότητα του ACTION 24!

    Διαβάστε επίσης:

    ΟΠΑΠ Game Time: Τι βλέπει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

    MasterChef: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής των 100.0000 ευρώ

    ACTION 24: Ο Παναγιώτης Γιαννάκης απόψε στο « EQ»



    ΣΧΟΛΙΑ