• Στοίχημα

    Ένα δυνατό φαβορί και ένα Goal

    • Monobet


    Ταμείο και το Σάββατο από το ΜΟΝΟΒΕΤ!

    Πέρασαν οι προτάσεις του ΜΟΝΟΒΕΤ το Σάββατο, η δυάδα με τον «άσο» και Over 2,5 της Ισπανίας στο ματς με την Βόρεια Ιρλανδία και το «διπλό» της Βραζιλίας στο παιχνίδι με το Μεξικό!

    Την Κυριακή πέρασε ο «άσος» της Αργεντινής στο ματς με τον Ισημερινό, αλλά έμειναν στο 0-0 η Γαλλία με τον Καναδά σε ένα παιχνίδι όπου είχα προτείνει τον «άσο» και το Over.

    Από τα φιλικά παιχνίδια των εθνικών ομάδων είναι και οι σημερινές προτάσεις. Στο Χράντετς Κράλοβε η Τσεχία αντιμετωπίζει τη Βόρεια Μακεδονία. Προετοιμάζεται για τα τελικά του Euro, όπου στη φάση των ομίλων θα παίξει με την Πορτογαλία, τη Γεωργία και την Τουρκία.

    Την Παρασκευή διέλυσε με 7-1 σε φιλικό παιχνίδι τη Μάλτα! Πιστεύω ότι θα πάρει τη νίκη και κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία η οποία έχει μείνει εκτός Euro και στο τελευταίο φιλικό ηττήθηκε με 3-0 από την Κροατία.

    Στη Βαρσοβία γίνεται το φιλικό παιχνίδι της Πολωνίας με την Τουρκία. Και οι 2 θα αγωνιστούν στα τελικά του Euro. Την Παρασκευή η Πολωνία κέρδισε με 3-1 την Ουκρανία. Η Τουρκία προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Ιταλία.

    Οι αποδόσεις δείχνουν πόσο αμφίρροπο είναι αυτό το ματς. Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι 2 ομάδες. Η Πολωνία παίζει ανοιχτά, πετυχαίνει και δέχεται γκολ. Η Τουρκία δύσκολα θα μείνει «άσφαιρη» σε δεύτερο σερί παιχνίδι.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης:

    Μίλτος Τεντόγλου – Πρωταθλητής Ευρώπης με ρεκόρ αγώνων 8.65! (video)

    FT: Σημαντικά κέρδη για την ακροδεξιά στις ευρωεκλογές

    Λιάνα Κανέλλη: Ράγισμα στην περόνη υπέστη μετά το ατύχημα που είχε στον τηλεοπτικό αέρα



    ΣΧΟΛΙΑ