ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευρωβαρόμετρο – Ευρωεκλογές: Το κόστος ζωής η κύρια παράμετρος – Μόνο 26% των ελλήνων πιστεύουν ότι μετράει η φωνή τους
Στο Δημοτικό Σχολείο Εκάλης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα για τις Ευρωεκλογές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.
«Σήμερα είναι γιορτή της Δημοκρατίας. Επιλέγουμε ποια Ευρώπη θέλουμε να έχουμε. Η Ευρώπη έχει επιρροή στις ζωές μας», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
«Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη. Προτρέπω τους πολίτες να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους», πρόσθεσε.
«Είμαι συγκινημένος και ευγνώμων για την εμπιστοσύνη και αγάπη του κόσμου. Είμαι παιδί που εγγύθεν με τη γενιά της κρίσης βρέθηκε στο εξωτερικό. Δεσμεύομαι ότι την εμπιστοσύνη του κόσμου δεν πρόκειται να την προδώσω ποτέ», κατέληξε.
Διαβάστε επίσης
Χανιά: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- VesselsValue: Πώς διαμορφώθηκαν οι τιμές στις αγοραπωλησίες πλοίων – Οι κινήσεις της εβδομάδας
- Λαγκάρντ για δασμούς Τραμπ: Αρνητικές συνέπειες για όλο τον κόσμο – Ευκαιρία να γίνουμε πιο ανεξάρτητοι
- Θεοχάρης: «Όχι» σε τρίτη θητεία για τον επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού
- Βασίλης Καλογήρου: Πέρασε στο ανθρωποκτονιών η υπόθεση – Ραγδαίες εξελίξεις
