• Πολιτική

    Ευρωεκλογές 2024: Πού ψηφίζουν Μητσοτάκης, Κασσελάκης, Ανδρουλάκης

    Κυριάκος Μητσοτάκης, Στέφανος Κασσελάκης, Νίκος Ανδρουλάκης

    Κυριάκος Μητσοτάκης, Στέφανος Κασσελάκης, Νίκος Ανδρουλάκης


    Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις Ευρωεκλογές 2024, οι πολιτικοί αρχηγοί γνωστοποίησαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία πρόκειται να ψηφίσουν.

    Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00, στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς, στο 308ο εκλογικό τμήμα.

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα για τις ευρωεκλογές στις 10:00 π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Εκάλης.

    Στο Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα στο 13ο Δημοτικό Σχολείο (εκλογικό τμήμα 164), θα ψηφίσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος βρίσκεται από την Παρασκευή στην Κρήτη.

    Από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 11:00 στο 404ο εκλογικό τμήμα του δήμου Νέας Ιωνίας (2ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας).

    Τέλος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πανοράματος Θεσσαλονίκης.

    Διαβάστε επίσης:

    Ευρωεκλογές 2024: Πού ψηφίζουμε, πόσους σταυρούς βάζουμε, ποια κόμματα κατεβαίνουν



    ΣΧΟΛΙΑ