• Στοίχημα

    Δύο δυάδες για τα ματς των εθνικών ομάδων

    • Monobet


    Πέρασε την Πέμπτη η δυάδα του ΜΟΝΟΒΕΤ από τις εθνικές ομάδες με τον συνδυασμό «άσου» και Over της Ολλανδίας στο ματς με τον Καναδά και τον «άσο» της Αιγύπτου στο παιχνίδι με την Μπουρκίνα Φάσο.

    Οι αγώνες των εθνικών ομάδων συνεχίζονται και το Σαββατοκύριακο. Ξεχώρισα 2 δυάδες. Η πρώτη είναι από σημερινά παιχνίδια. Η Ισπανία συνέτριψε με 5-0 την Ανδόρα και είναι φαβορί για μία ακόμα νίκη κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία. Στην Μαγιόρκα θα γίνει αυτό το φιλικό παιχνίδι. Συνδυάζω τον «άσο» της Ισπανίας με το Over.

    Σε ουδέτερο γήπεδο, το Τέξας των ΗΠΑ, θα παίξουν το Μεξικό και η Βραζιλία. Προβλημάτισε με τις εμφανίσεις της στα προκριματικά του Μουντιάλ η Βραζιλία και έχει αλλάξει προπονητή. Ο Ντοριβάλ Ζούνιορ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της και προετοιμάζει την ομάδα για το Κόπα Αμέρικα. Μπορεί να πετύχει μία νίκη σε φιλικό παιχνίδι κόντρα στο Μεξικό για να πάρει τα πάνω της.

    Νίκη με μεγάλο σκορ για τη Γαλλία

    Στο αυριανό πρόγραμμα ένα από τα δυνατά φαβορί είναι η Γαλλία. Υποδέχεται στο Μπορντό τον Καναδά, ο οποίος γνώρισε τη συντριβή με 4-0 από την Ολλανδία. Η Γαλλία κέρδισε εύκολα με 3-0 το Λουξεμβούργο. Ίσως κερδίσει ξανά με μεγάλο σκορ. Ποντάρω στον «άσο» της μαζί με το Over.

    Σε ουδέτερο γήπεδο, το Σικάγο των ΗΠΑ, διεξάγεται και το παιχνίδι της Αργεντινής με τον Ισημερινό. Τρεις σερί νίκες έχει πετύχει η Αργεντινή και πάει για την τέταρτη. Ο Ισημερινός δύσκολα θα καταφέρει να τη σταματήσει. Ο «άσος» είναι πιθανός.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης

    Το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα από σήμερα στα καταστήματα ΟΠΑΠ

    UEFA: Ζήτησε την απόρριψη 1.200 αγωγών οπαδών της Λίβερπουλ για τον τελικό του Champions League του 2022

    Premier League: Υπερψήφισε νέο εναλλακτικό χρηματοοικονομικό σύστημα για τις ομάδες



    ΣΧΟΛΙΑ