• Mononews TV

    Ο αιώνια ερωτευμένος Ρούπερτ Μέρντοχ – Οι γυναίκες της ζωής του βρετανού μεγιστάνα – mononewsTV

    • NewsRoom

    Ο αειθαλής μεγιστάνας των media, απέδειξε ακόμα μία φορά ότι ποτέ δεν είναι αργά να κυνηγήσεις την ευτυχία. Στα 93 του χρόνια, o Ρούπερτ Μέρντοχ παντρεύτηκε την Έλενα Ζούκοβα, μήτερα της Ντάρια Ζούκοβα, συζύγου του Σταύρου Νιάρχου.

    Πιστός στον ρομαντισμό, ο δισεκατομμυριούχος tycoon, από νεαρή ηλικία κυνηγάει τον έρωτα και τολμάει να ανταλλάσσει αιώνιους όρκους πίστης και αγάπης παρά την μακρά εμπειρία στην πικρία των διαζυγίων.

    Πλέον, στην ηλικία των 93 ετών και μακριά από τα «βάρη» της διοίκησης μίας αυτοκρατορίας – πριν λίγους μήνες ανέλαβε ο γιος του Λάχλαν-, ο Μέρντοχ είναι έτοιμος να απολαύσει για πέμπτη συνεχόμενη φορά τις χαρές του έγγαμου βίου.

    Τέσσερα διαζύγια και η νέα ευκαιρία

    Η τελετή του τελευταίου γάμου του Μέρντοχ με την βιολόγο Έλενα Ζουκοβα έγινε σε έναν αμπελώνα στην Καλιφόρνια. Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, ο Μέρντοχ φοράει ένα μαύρο κουστούμι, αθλητικά παπούτσια και μία κίτρινη γραβάτα και κάθεται στο πλευρό της αγαπημένης του, η οποία έχει επιλέξει ένα μακρυμάνικο λευκό φόρεμα.

    Ο Μέρντοχ «έχτισε» την εμπειρία του στους γάμους από την ηλικία των 25 ετών, όταν αψήφησε την γνώμη της οικογένειάς του για να παντρευτεί αυτήν που ήθελε. Μέχρι το 2023 είχε ήδη στο βιογραφικό του τέσσερα διαζύγια και μέχρι να βρει την ευτυχία στο πρόσωπο της Ζούκοβα, κατάφερε να συμπληρώσει κι έναν αποτυχημένο αρραβώνα.

    Ο Ρούπερτ Μέρντοχ και η πρώην αρραβωνιαστικιά του, Αν Λέσλι Σμιθ
    Σύμφωνα με υπολογισμούς βρετανικών μέσων ενημέρωσης, ο άνθρωπος που έχτισε μια αυτοκρατορία από το μηδέν, έχοντας στα χέρια του μία χρεοκοπημένη εφημερίδα, έβαζε σε προτεραιότητα –παράλληλα με τις business- και την προσωπική του ζωή, γι’ αυτό και έμεινε μόνος μόλις πέντε χρονιά στο διάστημα των πέντε γάμων.

    Οι φήμες λένε ότι η ορμητικότητά του στα επιχειρηματικά πλάνα, δεν τον εγκατέλειπε ούτε όταν διεκδικούσε μία γυναίκα.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ