• Πολιτική

    Ορέστης Ομράν – Κουκουβιτάκης: Η απόλυτη δικαίωση του Κυριάκου Μητσοτάκη

    • NewsRoom
    Ορέστης Ομράν, Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία

    Ορέστης Ομράν, Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία


    Απόλυτη δικαίωση της προσωπικής επιλογής του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη συνιστά η υποψηφιότητα για την Ευρωβουλή του Ορέστη Ομράν-Κουκουβιτάκη.

    Ο γνωστός δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Νέας Υόρκης, και Αγγλίας, με έδρα τις Βρυξέλλες και τεράστια γνώση και εμπειρία σε θέματα δικαίου της ΕΕ, της ενέργειας και των τραπεζών, με καταγωγή από τα Χανιά της Κρήτης, κερδίζει συνεχώς έδαφος, συνδυάζοντας ένα αφοπλιστικό επίπεδο γνώσεων των ευρωπαϊκών θεμάτων και ένα δυναμικό, άκρως πολιτικό λόγο.

    Η τεχνοκρατική αριστεία, ο χαρακτήρας, και η πολιτική του σκέψη του Ορέστη ήταν γνωστά σε ανώτατα κυβερνητικά επίπεδα λόγω της στενής συνεργασίας τους σε μια σειρά από δύσκολες νομικές υποθέσεις όλα αυτά τα χρόνια.

    Τώρα, όμως, μετά από μια πολύ επιτυχημένη και νεανική καμπάνια σε όλη την επικράτεια, στα ΜΜΕ, και στα social media, η υποψηφιότητα του ενθουσιάζει μαζικά τους σκεπτόμενους και απαιτητικούς ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας και εξελίσσεται στην έκπληξη των ευρωεκλογών.

    Διαβάστε επίσης:

    Ορέστης Ομράν: Ο δικηγόρος για τον οποίο μιλά όλη η νομική κοινότητα έχει μια εμπνευστική ιστορία να διηγηθεί

    Ορέστης Ομράν (υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ): Θα πέσει στο κενό η προσπάθεια της αντιπολίτευσης να δυναμιτίσει το πολιτικό κλίμ

    «Ελλάδα-Ευρώπη, η Επόμενη Μέρα» – Εκδήλωση της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε)



    ΣΧΟΛΙΑ