• HealthStories.gr

    Τα 4 καλύτερα χρώματα για το πρώτο ραντεβού

    πρώτο ραντεβού

    πρώτο ραντεβού


    Ετοιμάζεστε για το πρώτο ραντεβού και δεν ξέρετε τι χρώματα να έχουν τα ρούχα που θα φορέσετε για να εντυπωσιάσετε. Το σίγουρο είναι ότι θέλετε να βάλετε κάτι τολμηρό, που να είναι ταυτόχρονα και ζεστό. Σίγουρα όμως θέλετε να δείξετε μέσω των ρούχων τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά σας. Τα ρούχα και τα χρώματα θα στείλουν το μήνυμα στο πρώτο ραντεβού.

    1. Κόκκινο για να αποπνέετε αυτοπεποίθηση και πάθος

    Το κόκκινο είναι το χρώμα που πρέπει να φορέσετε όταν θέλετε να κάνετε εντύπωση.

    Το να φοράς κόκκινο στο πρώτο ραντεβού δείχνει πάθος, ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση. Το κόκκινο είναι το χρώμα της αγάπης και της επιθυμίας, γνωστό ότι προκαλεί αισθήματα έλξης και διέγερσης. Είναι μια τολμηρή και διεκδικητική επιλογή που μπορεί να κάνει ισχυρή εντύπωση, επιτρέποντας σε αυτόν που το φορά να ξεχωρίσει και να κάνει ένα αξέχαστο αντίκτυπο.

    Αλλά ίσως να μην θέλετε να το παρακάνετε στο πρώτο ραντεβού. Δεν χρειάζεται να είστε στα κόκκινα από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Μπορείτε να επιλέξτε ένα statement κομμάτι όπως ένα σακάκι ή ένα φόρεμα που χαρίζει ζωντάνια στο ντύσιμό σας.

    2. Μπλε αν θέλετε να φαίνεστε αξιόπιστοι και σταθεροί

    Το μπλε είναι ένα πολύ χαλαρωτικό χρώμα, γι’ αυτό το φορούν οι νοσοκόμες. Είναι επίσης ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα, επομένως είστε σίγουροι ότι θα είναι ευχάριστο και καθησυχαστικό για το ραντεβού σας.

    Σε μελέτη που δημοσιεύτηκε στο International Journal of Engineering Research & Technology (IJERT) διαπιστώθηκε ότι το μπλε χρώμα κάνει τους ανθρώπους να σας εμπιστεύονται περισσότερο.

    Υπάρχει επίσης το navy, το οποίο όταν συνδυάζεται με το λευκό, μπορεί να φαίνεται ιδιαίτερα κλασικό. Όταν το ναυτικό στυλ έχει φορεθεί σωστά είναι κλασικό, μοντέρνο και κολακεύει.

    3. Μαύρο για διαχρονική κομψότητα

    Υπάρχει λόγος που το μικρό μαύρο φόρεμα είναι τόσο βασικό στοιχείο για το βράδυ. Το να φοράς μαύρο στο πρώτο ραντεβού υποδηλώνει κομψότητα, δύναμη και κομψότητα. Μπορεί επίσης να προβάλλει έναν αέρα εμπιστοσύνης και εξουσίας, κάτι που μπορεί να είναι ελκυστικό σε ορισμένα άτομα.

    Σε ένα ραντεβού για δείπνο, θα μπορούσατε να φοράτε για ένα μικρό μαύρο φόρεμα με ένα διασκεδαστικό ζευγάρι παπούτσια.

    4. Λευκό για μια φρέσκια και απλή εμφάνιση

    Μια άλλη διαχρονική εμφάνιση είναι στα λευκά – απλώς προσπαθήστε να μη θυμίζει νυφικό.

    Το λευκό μπορεί να εξαρτάται περισσότερο από τον καιρό, αλλά είναι επίσης ένα από τα βασικά χρώματα για το πρώτο ραντεβού επειδή συνδέεται με την αγνότητα, την απλότητα και μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία μιας ωραίας ατμόσφαιρας.

    Διαβάστε επίσης:

    Zara: Το live shopping «έπιασε» στην Κίνα και μεταφέρεται σε Ευρώπη και ΗΠΑ

    Ποντάρισμα στις εθνικές ομάδες

    Κοινωνικός Τουρισμός: Δωρεάν διακοπές ή με πολύ χαμηλό κόστος για 300.000 δικαιούχους



    ΣΧΟΛΙΑ