Η Louis Vuitton άνοιξε ξανά το εποχικό της εστιατόριο στο Saint-Tropez της Γαλλίας. Το εστιατόριο βρίσκεται στην ακτή, μεταξύ του Vieux Port και της Place des Lices, σε απόσταση αναπνοής από το κατάστημα της, που βρίσκεται στο White 1921 Hotel.σαντ τρ

Επίσημα γνωστό με το όνομα «Arnaud Donckele & Maxime Frédéric at Louis Vuitton», το εστιατόριο πήρε το όνομά του από τους δυο διάσημους σεφ που δημιούργησαν το μενού. Και οι δύο με καταγωγή από τη Νορμανδία, οι Donckele και Frédéric ανέλαβαν τα ηνία του εστιατορίου την περασμένη σεζόν και επιστρέφουν φέτος για δεύτερη φορά, στον πλέον ανακαινισμένο χώρο.

1

Ο Donckele, ο νεότερος σεφ στην ιστορία που έχει βραβευτεί με τρία αστέρια Michelin, προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τοπικά υλικά για να φτιάξει πιάτα ταυτόχρονα ρουστίκ και δημιουργικά που αντικατοπτρίζουν την περιοχή της Προβηγκίας στην οποία βρίσκεται το Saint-Tropez.

Ο Frédéric, εν τω μεταξύ, χρησιμοποιεί το ταλέντο του για να πειραματιτεί με διαχρονικά γαλλικά επιδόρπια, όπως η πάβλοβα (με βατόμουρο) ή το κέικ παγωτού (φτιαγμένο με vacherin, ένα είδος τυριού από αγελαδινό γάλα).

Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9