ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις 29.05.2024 απέκτησε 2.277.566 της Intrakat συνολικής αξίας €11,7 εκατ.
Η «INTRAKAT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ», διακριτικός τίτλος «INTRAKAT» (εφεξής η «Εταιρεία»), ανακοινώνει, σύμφωνα με και το άρθρο 19 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ.596/2014 τις διατάξεις του Ν. 3556/2007 και κατόπιν των σχετικών γνωστοποιήσεων που έλαβε την 31η Μαίου 2024, ότι η εταιρεία «WINEX INVESTMENTS LIMITED»
Α) στις 29.05.2024 απέκτησε για ίδιο λογαριασμό μέσω συναλλαγής στο Χρηματιστήριο Αθηνών, δύο εκατομμύρια διακόσιες εβδομήντα επτά χιλιάδες πεντακόσιες εξήντα έξι κοινές (2.277.566) μετοχές με δικαίωμα ψήφου εκδόσεως της Εταιρείας, συνολικής αξίας έντεκα εκατομμυρίων επτακοσίων είκοσι εννέα χιλιάδων τετρακοσίων εξήντα τεσσάρων ευρώ και ενενήντα λεπτών (€11.729.464,90), με τιμή κτήσης 5,15 ευρώ εκάστη.
Σημειώνουμε ότι η εταιρεία «WINEX INVESTMENTS LIMITED» είναι συνδεόμενο νομικό πρόσωπο με τον κ. Αλέξανδρο Εξάρχου, ο οποίος είναι Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΙΝΤRΑΚΑΤ.
Β) Κατόπιν της ανωτέρω απόκτησης ο αριθμός δικαιωμάτων ψήφου που κατέχει η «WINEX INVESTMENTS LIMITED» ανέρχεται σε 62.881.100, ήτοι ποσοστό 39,17% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, έναντι 60.603.534 δικαιωμάτων ψήφου και ποσοστού 37,75% που κατείχε πριν την ως άνω απόκτηση.
Κατά τον τρόπο αυτό επήλθε μεταβολή στα δικαιώματα ψήφου της “WINEX INVESTMENTS LIMITED” μεγαλύτερη του 3% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. 4 του Ν. 3556/2007 από την προηγούμενη σχετική γνωστοποίησή της στις 07.02.2023.
Διαβάστε επίσης
Άγιος Παντελεήμονας: Επεισόδιο με πυροβολισμούς τα ξημερώματα- Ένας τραυματίας και επτά προσαγωγές
Πλαστικά Θράκης: Αυξημένες πωλήσεις και κέρδη στο α’ τρίμηνο του 2024
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αυξήσεις μισθών στα σώματα ασφαλείας: Ερώτηση ετοιμάζουν γαλάζιοι βουλευτές
- Ο υποκριτής Κικίλιας, τα βαριά πορτοφόλια στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, το Helikon και ο ΑΔΜΗΕ, το παρασκήνιο με την Phos Bank και την Εκκλησία, τι συμβαίνει με τον manager Μπρουμίδη, το νέο χάος στις Σπέτσες και ένα εφοπλιστικό quiz
- Ντόναλντ Τραμπ και Ευρωπαίοι προμηθευτές
- Η μάχη στις τηλεπικοινωνίες μετά την είσοδο της Volton και οι κινήσεις της ΔΕΗ
