ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι συζητούν στο ΜΜ για εκλογικό νόμο, οι hot μετοχές του Κόκκαλη, οι ψίθυροι για Holterman-Τζίγγερ-Alpha Bank, o νέος παίκτης στις τράπεζες, πόσο πούλησε το σπίτι της η Σοφία (τέως Κούστα)
Στο θέμα του πόθεν έσχες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στεφάνου Κασσελάκη, επανέρχεται ο υπουργός Επικρατείας ‘Ακης Σκέρτσος, με δήλωσή του.
Η δήλωση του υπουργού Επικρατείας έχει ως εξής:
«Αφήστε την ‘πλακίτσα’ και σοβαρευτείτε κύριε Στέφανε Κασσελάκη, όπως αρμόζει ο θεσμικός σας ρόλος. Παγκόσμια πρωτοτυπία είναι να μην έχετε καταθέσει παρανόμως μετά την παρέλευση 90 ημερών από την ανάληψη των αρχηγικών σας καθηκόντων -και όπως ο νόμος ορίζει- την αρχική δήλωση περιουσιακής σας κατάστασης. Ή να ακούμε καινοφανείς απόψεις από συμβούλους σας ότι το πόθεν έσχες ανάγεται στη σφαίρα του ‘κουτσομπολιού’!
Τι κρύβετε και από ποιον; Και σε ποια χώρα νομίζετε ότι έχετε προσγειωθεί; Μελετήστε καλύτερα το Σύνταγμα και τους νόμους της χώρας που θέλετε να εκπροσωπείτε και μετά μιλήστε.
Όσο για την επιμονή σας στη στρεψοδικία, καμία έκπληξη. ‘Παλιά σας τέχνη κόσκινο’ στον ΣΥΡΙΖΑ. Μελετήστε λοιπόν καλύτερα και την ευρωπαϊκή νομοθεσία περί ανταγωνισμού για να διαπιστώσετε ότι το ίδιο στην ουσία προϊόν με λίγο διαφορετική ετικέτα ή ποσότητα (διαφορετικό όχι καλύτερο κ. Κασσελάκη της εύκολης διαστρέβλωσης) μπορεί να ξεγλιστρά από την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Αυτό επικαλείται ο Πρωθυπουργός στην επιστολή του, αυτό θέλουμε να αλλάξουμε σε ευρωπαϊκό επίπεδο και δυστυχώς σε αυτό στέκεται απέναντι ο ΣΥΡΙΖΑ. Επιτέλους ποια συμφέροντα καλύπτετε ή φοβάστε να κατονομάσετε;
Αλλά μην σας σκοτίζω τέτοια ώρα, Σάββατο βράδυ! Εσείς μπερδεύετε τη φέτα και το λάδι, αλλά για το πόθεν έσχες κουβέντα… Σας εύχομαι καλή διασκέδαση στο πάρτυ των πλουσίων φίλων σας στην Ύδρα όπου μόλις μεταβήκατε από το αγνώστων περιουσιακών στοιχείων σπίτι σας στις Σπέτσες», καταλήγει η δήλωση Σκέρτσου.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ δεν λαϊκίζει όπως ο νεολαϊκιστής Κασσελάκης
Δημήτρης Χούπης (ΑΓΕΕΘΑ): Ολοκλήρωσε την επίσκεψη στην Κύπρο – Με ποιους συναντήθηκε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Ελλάδα ανακοίνωσε τον θαλάσσιο χωροταξικό χάρτη – Τι σημαίνει αυτό για το Αιγαίο
- Τραγωδία στην Εγνατία: «Δεν είδα, δεν κατάλαβα τίποτα», είπε ο οδηγός της νταλίκας – Τα νέα στοιχεία και τα νέα σενάρια
- Οι πιο ακριβές χώρες για στάθμευση – Η θέση της Ελλάδας
- Πάσχα: Αλλάζει κάτι στη διατροφή των ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη;
