• Ποσειδώνια 2024

    SQLearn: Ξεδιπλώνει την ελληνική τεχνογνωσία στη ναυτική εκπαίδευση και πιστοποίηση στα Ποσειδώνια 2024

    • NewsRoom
    Σπύρος Γκούμας, CEO της SQLearn

    Σπύρος Γκούμας, CEO της SQLearn


    Καινοτόμες εκπαιδευτικές λύσεις που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του κλάδου και βοηθούν τη ναυτιλιακή βιομηχανία να πετύχει τους στόχους της θα παρουσιάσει η SQLearn, η εξειδικευμένη εταιρεία παροχής online εκπαίδευσης και πιστοποίησης στον τομέα της ναυτιλίας, στα Ποσειδώνια 2024, από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου.

    Στο booth 3.325/10 του Περιπτέρου της WIMA, στο Hall 3 του Εκθεσιακού Κέντρου Metropolitan Expo, η SQLearn θα υποδεχθεί εξειδικευμένα ναυτιλιακά στελέχη, ηγέτες του κλάδου και επισκέπτες προκειμένου να περιηγηθούν σε καινοτόμα προγράμματα διαδικτυακής εκπαίδευσης, πλατφόρμες και εργαλεία προετοιμασίας για επιθεωρήσεις ελέγχου πλοίων, σχεδιασμένα να αναβαθμίζουν τις ναυτιλιακές δραστηριότητες.

    Με κεντρικό σύνθημα «Unlocking Greek Expertise in maritime training and certification», η SQLearn, με περισσότερα από 10 χρόνια καινοτομίας στη ναυτική εκπαίδευση, θα παρουσιάσει προηγμένες εκπαιδευτικές λύσεις για τον κλάδο, που περιλαμβάνουν:

    Πλούσια online βιβλιοθήκη Maritime Computer Based Training (CBT), διαδικτυακά μαθήματα Standards of Training, Certification and Watchkeeping for Seafarers (STCW), λογισμικό και μαθήματα προετοιμασίας για επιθεωρήσεις ελέγχου πλοίων.

    Επίσης,  το CaptAIn, ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό εργαλείο ειδικά σχεδιασμένο για την ενίσχυση της κατάρτισης και της ανάπτυξης στη ναυτιλιακή βιομηχανία.

    Την Τετάρτη 5 Ιουνίου, στις 16:45, η SQLearn διοργανώνει μία Ειδική Εκδήλωση στην Αίθουσα Σεμιναρίων 2Β της Έκθεσης Ποσειδώνια, με θέμα «Navigating Vetting Inspections: How to Prepare, Perform & Succeed».

    Με τη συμμετοχή ειδικών του κλάδου, το Συνέδριο αυτό θα προσφέρει πολύτιμες γνώσεις για την κατανόηση της πολυπλοκότητας των επιθεωρήσεων ελέγχου πλοίων, ενσωματώνοντας τον ανθρώπινο παράγοντα στην εποχή του SIRE 2.0, καθώς και για την εξασφάλιση της επιτυχίας των ελέγχων με καινοτόμα εκπαiδευτικά εργαλεία.

    Τα τελευταία 10 χρόνια η SQLearn έχει αναπτύξει υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας στις πλέον σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης ναυτικών, προσφέροντας στις ναυτιλιακές εταιρείες καινοτόμες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους και βοηθώντας τις να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις των διεθνών κανονισμών.

    Ο Σπύρος Γκούμας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της SQLearn, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε στα Ποσειδώνια 2024, μια εκδήλωση που φέρνει κοντά την παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα, για γόνιμο διάλογο και πολύτιμες ευκαιρίες δικτύωσης.

    Καθώς συγκεντρωνόμαστε για να γιορτάσουμε τα επιτεύγματα του κλάδου, προσκαλούμε ναυτιλιακά στελέχη και κάθε ενδιαφερόμενο να μας επισκεφτούν στην Έκθεση και να εξερευνήσουν τις καινοτόμες λύσεις μας, που έχουν σχεδιαστεί για να αναβαθμίσουν τις δραστηριότητές τους».

    Μάθετε περισσότερα για τη συμμετοχή της SQLearn στα Ποσειδώνια και κάντε την κράτησή σας για το αποκλειστικό Συνέδριο στο https://www.sqlearn.com/posidonia-2024/

    Η SQLearn ιδρύθηκε το 2006, έχει έδρα τον Πειραιά και είναι η πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία στον χώρο των υπηρεσιών e-learning, με περισσότερα από 10 χρόνια καινοτομίας στη ναυτιλιακή εκπαίδευση.

    Ειδικεύεται αποκλειστικά στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για τον τομέα της ναυτιλίας, οι οποίες περιλαμβάνουν τη συμβουλευτική, την τεχνική υποστήριξη, την εγκατάσταση και παραμετροποίηση πλατφόρμας σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης, καθώς και την παραγωγή ηλεκτρονικών μαθημάτων.

    Σήμερα, η SQLearn εξυπηρετεί πάνω από 1.000 πλοία, 50.000 ναυτικούς και 150 ναυτιλιακές εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα ψηφιακά μαθήματα και το σύστημα της SQLearn είναι πιστοποιημένα από τον Αμερικανικό Νηογνώμονα (ABS), τη σημαία της Λιβερίας (Liberian Registry) και κατά τα διεθνή πρότυπα ISO 9001:2015 και ISO 27001:2013 από την TÜV AUSTRIA HELLAS.

    Η SQLearn είναι υπερήφανο μέλος των INTERTANKO, INTERCARGO, HEMEXPO, WIMA, International Propeller Club, The Nautical Institute, όπως και του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Κύπρου (Cyprus Shipping Chamber).

    Διαβάστε επίσης:

    Μελίνα Τραυλού: Αποτελούμε το κορυφαίο ναυτιλιακό έθνος – mononewsTV

    Ποσειδώνια 2024: Πάνω από 85 ναυπηγεία από 26 χώρες έχουν ήδη επιβεβαιώσει την παρουσία τους 

    Ειρήνη Νοτιά (Project Connect στα Posidonia 2024): Συμμετέχουμε με το CV Platform για τα επαγγέλματα της ναυτιλίας και το πρόγραμμα «Υιοθεσία Πλοίου»

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ