• Πολιτική

    Σάφι Ρόουζ Ρούσσος: Η μητέρα έμαθε για το θάνατό της 8χρονης Κύπριας

    Σάφι Ρόουζ Ρούσσος


    Η μητέρα της 8χρονης Σάφι Ρόουζ Ρούσσος έμαθε για το θάνατο της κόρης της, δύο εβδομάδες μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ, όπου 22χρονος έσπειρε τον θάνατο.

    Η κυπριακής καταγωγής μικρή Σάφι ήταν ένα από τα θύματα που βρήκαν τραγικό θάνατο στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε, ενώ η μητέρα της ήταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Πλέον, έπειτα από δύο χειρουργικές επεμβάσεις συνήλθε και έμαθε την τραγική είδηση.

    Ένας στενός φίλος της οικογένειας, ο Μάικ Σουάνι ανακοίνωσε ότι η μητέρα έχει διαφύγει τον κίνδυνο και έχει αποκτήσει πλήρως τις αισθήσεις της. Μάλιστα, δήλωσε ότι, «Τα νέα σχετικά με την αποφυγή του κινδύνου της Λίσα είναι πολύ ευχάριστα. Ήταν σε κρίσιμη κατάσταση στην αρχή, αλλά το Σάββατο της αφαιρέθηκε η μηχανική υποστήριξη και την Κυριακή ήταν σε θέση να μιλήσει. Γνωρίζει την κατάσταση με την Σάφι. Είναι ακόμα στο νοσοκομείο, αλλά κινεί τα πόδια της, κάτι που είναι φανταστικό».

    Το δεύτερο παιδί της οικογένειας Ρούσσου, όπως δήλωσε ο Μάικ, «Η Άσλει είναι εξαιρετικά καλά, μεταφέρθηκε σε διαφορετικό νοσοκομείο με πληγές, αλλά από ότι φαίνεται θα μπορέσει να βγει την Τετάρτη».

    Όσον αφορά στον πατέρα, «Ο Άντριου ήταν τόσο δυνατός, δεν ήθελε να θρηνήσει μέχρι να μάθει ότι η σύζυγός του είναι εντάξει».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αφέθηκαν ελεύθεροι τρεις ύποπτοι για το μακελειό στο Μάντσεστερ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστρέφει η Ariana Grande στο Μάντσεστερ μαζί με Katy Perry, Miley Cyrus, Justin Bieber

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Κρήτη αποχαιρετά τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (φωτο – βίντεο)



    ΣΧΟΛΙΑ