• sports

    Πανηγυρισμοί σε Λευκό Πύργο και Τούμπα για το τέταρτο πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ – H απονομή (live)

    • NewsRoom


    Χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι είχαν βρεθεί έξω από το γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Άρη, ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς, ενώ χιλιάδες άλλοι ξεκίνησαν να συρρέουν προς τον Λευκό Πύργο από κάθε γωνιά της Θεσσαλονίκης για να πανηγυρίσουν το τέταρτο πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας.

    Νωρίτερα ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει τον Άρη με 2-1, χάρη στα γκολ των Μπράντον Τόμας και Τάισον.

    Η απονομή στον ΠΑΟΚ θα γίνει το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα, όταν θα φτάσει η ομάδα από το Βικελίδης και στηθεί το σκηνικό από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και της Λίγκας.

    Δείτε τι γίνεται στο γήπεδο του ΠΑΟΚ αυτή την ώρα:

    Στα ουράνια πετούσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου έπειτα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League από την ομάδα του, ο οποίος αφιέρωσε το πρωτάθλημα στον Ιβάν Σαββίδη.

    «Είναι απίστευτο, είναι μαγικό αυτό που συνέβη τη φετινή σεζόν. Δεν μας έδιναν καμία πιθανότητα για την Ευρώπη, για τον τίτλο. Φτάσαμε να κατακτούμε το πρωτάθλημα. Απίστευτο και το σημερινό παιχνίδι το πώς εξελίχτηκε με κόκκινη κάρτα εις βάρος μας στα τελευταία 15 λεπτά, με μεγάλη πίεση», είπε. «Σε όλες τις δύσκολες στιγμές πιστέψαμε, δεν τα παρατήσαμε. Δείξαμε τον χαρακτήρα μας. Είχαμε δυσκολίες, αλλά πάντα τις προσπερνούσαμε». Στη συνέχεια, ο Λουτσέσκου αφιέρωσε τον τίτλο στον ιδιοκτήτη και πρόεδρο του συλλόγου, Ιβάν Σαββίδη: «Κερδίσαμε τον τίτλο, μια σπουδαία στιγμή για τον σύλλογο, κερδίσαμε για τον Ιβάν Σαββίδη. Αυτός δημιουργεί αυτή την ατμόσφαιρα, αυτός μας κρατάει ενωμένους, φέρνει τους παίκτες. Τον ευχαριστώ από καρδιάς για όσα έχει κάνει. Είναι ένα βήμα παραπάνω για τον ΠΑΟΚ φέτος. Γίναμε πιο ευρωπαϊκή ομάδα φτάνοντας ξανά στους ‘’8’’ του Conference League. Και αυτό είναι επίτευγμά του Ιβάν Σαββίδη».

    Διαβάστε επίσης

    Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ για τέταρτη φορά στην ιστορία του – Η τελική βαθμολογία της Super League

    F1 Ίμολα: Ίδρωσε για να κερδίσει ο Φερστάπεν!

    ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος: Νικητής ο Ρικάρντο Τσόιντλ!



    ΣΧΟΛΙΑ