• Στοίχημα

    Προτάσεις για το Σαββατοκύριακο!


    Πέρασαν οι προτάσεις του ΜΟΝΟΒΕΤ την Πέμπτη με τον «άσο» της Λιντς (1,62) στο ματς με την Νόριτς και τον συνδυασμό «διπλού» και Over 1,5 της Μπαρτσελόνα (1,50) στο παιχνίδι με την Αλμερία.

    Πολλά πρωταθλήματα ολοκληρώνονται αυτό το Σαββατοκύριακο. Σήμερα πέφτει η αυλαία στην Μπουντεσλίγκα. Η σημερινή τριάδα είναι από αυτά τα παιχνίδια, του γερμανικού πρωταθλήματος. Η Λεβερκούζεν γιορτάζει την κατάκτηση του τίτλου στο ματς με την Άουγκσμπουργκ. Χαμηλά είναι το «διπλό» της και το συνδυάζω με το Over 2,5. Μπορεί να ξεφύγει το σκορ.

    Λογικά θα μπουν πάνω από 2 γκολ και στο παιχνίδι της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με τη Λειψία. Και οι 2 φέρνουν μεγάλα σκορ. Παίζουν ανοιχτά και σκοράρουν. Η Άιντραχτ εξασφάλισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Λειψία θα παίξει και στη νέα σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορούν να προσφέρουν γκολ και θέαμα.

    Πιθανό είναι και το Goal στον αγώνα Στουτγκάρδη-Γκλάντμπαχ. Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι αυτό το παιχνίδι. Και στις 3 πρόσφατες αναμετρήσεις τους σε αυτή την έδρα σκόραραν και οι 2. Η Στουτγκάρδη πέτυχε 2 νίκες με 3-2 και 2-1 ενώ έφεραν και μία ισοπαλία με 2-2.

    Τρία δυνατά φαβορί την Κυριακή

    Ανάμεσα στα πρωταθλήματα που ολοκληρώνονται την Κυριακή είναι και αυτά στην Αγγλία και τη Γαλλία, από τα οποία ξεχώρισα 3 δυνατά φαβορί. Η Τσέλσι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο καιρό και πετυχαίνει τη μία νίκη μετά την άλλη. Πιθανή είναι η επικράτησή της στο εντός έδρας ματς με την Μπόρνμουθ που θα της δώσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

    Μεγάλα φαβορί είναι και στη Γαλλία η Λανς και η Λυών στα εντός έδρας παιχνίδια τους με την Μονπελιέ και το Στρασβούργο. Βέβαια τους αρκεί και η ισοπαλία για να «σφραγίσουν» τα εισιτήρια για την Ευρώπη. Δεν νομίζω όμως ότι θα μείνουν στο «Χ».

    Η Λανς είναι δυνατή στο γήπεδό της και πιστεύω ότι θα πάρει τη νίκη. Για να ανέβει η απόδοση της Λυών συνδυάζω τον «άσο» της με το Over 1,5. Δεν θα μείνει πιστεύω στο 1 γκολ.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης

    Ολυμπιακός: Στο MEGA ο ιστορικός τελικός του Conference League

    H τελευταία αγωνιστική της Super League με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

    OPAP Arena: «Αλλαγή ονομασίας» πριν τον Μεγάλο Τελικό



    ΣΧΟΛΙΑ