• Business

    Επιστολή Σαββίδη προς Alpha Bank για Mega: Θα δώσω 25 εκατ. ευρώ για κάλυψη υποχρεώσεων σε τράπεζες και εργαζόμενους

    ΔΟΛ.


    Έγγραφο με το οποίο δεσμεύεται απέναντι στην διαχειρίστρια τράπεζα Alpha για τις επόμενες ενέργειες και για τα χρήματα που προτίθεται να τοποθετήσει απέστειλε προ ημερών ο Ιβάν Σαββίδης. Μετά την απόκτηση ποσοστού 19,63% την περασμένη εβδομάδα από την οικογένεια Μπόμπολα, ο κ. Σαββίδης ξεκαθαρίζει ότι δεσμεύεται να συνεισφέρει στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας Τηλέτυπος το ποσό των 25 εκατ. ευρώ εκ των οποίων ποσό 8 εκατ. ευρώ με το οποίο αναμένεται να εξοφληθούν τα χρήματα των εργαζόμενων της εταιρείας.

    Τα 10 εκατ. ευρώ θα πάνε για κάλυψη οφειλών προς τις τράπεζες ενώ τονίζεται πως τα 25 εκατ. ευρώ ο όμιλος DIMERA προτίθεται να τα εισφέρει ως ποσοστό που της αναλογεί για την κάλυψη της δικής του συμμετοχής στη μέλλουσα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Τηλέτυπο.

    Με τη συγκεκριμένη κίνηση του ο ομογενής επιχειρηματίας έχει ως στόχο να δεσμεύσει και τα άλλα συμβαλλόμενα στο κανάλι μέρη δίδοντας την εικόνα του ανθρώπου που επιλύει προβλήματα και βοηθά στην αποπληρωμή συσσωρευμένων οφειλών. Παράλληλα μιλάει μόνο για το ποσοστό που ήδη κατέχει δύο ημέρες πριν τον κρίσιμο διαγωνισμό για τις τύχες του ΔΟΛ αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο όπως αναφέρουν εκπρόσωποι των τραπεζών να επανατοποθετηθεί με νέα ποσά αν πάρει μεγαλύτερο ποσοστό στο κανάλι.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αποκάλυψη: Βαρδινογιάννης σε Σαββίδη. Με 30 εκατ. ευρώ παίρνεις και το MEGA και το STAR

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ιβάν Σαββίδης ανοίγει τα χαρτιά του για το Mega: Καθήκον μας η αποπληρωμή των χρωστούμενων στους εργαζομένους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ιβάν Σαββίδης: Δριμεία επίθεση από Αλαφούζο για το Deal με το Mega



    ΣΧΟΛΙΑ