ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι καταναλωτές πρέπει να δίνουν προτεραιότητα στην ασφάλεια των τροφίμων, προκειμένου να μειώσουν την πιθανότητα τροφιμογενών νοσημάτων αλλά και τη σπατάλη των τροφίμων.
“Ο προγραμματισμός των αγορών, η συνειδητή επιλογή τροφίμων και ο σωστός χειρισμός και αποθήκευση των πρώτων υλών βοηθάνε σ’ αυτή την κατεύθυνση και επιπλέον συμφέρουν οικονομικά τον καταναλωτή”, αναφέρει ο ΕΦΕΤ.
Διαβάστε περισσότερα στο healthstories.gr
Διαβάστε επίσης:
ΒΕΑ: Η ένταξη των μεταναστών στο εργατικό δυναμικό στο επίκεντρο συνάντησης με τον υπουργό Μετανάστευσης Δ. Καιρίδη
Χρηματιστήριο: Μέρισμα ΟΠΑΠ και profit taking στα υψηλά 13 ετών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αριστείδης Πίττας: Η EuroDry ενισχύει τον στόλο της με δύο σύγχρονα ultramax
- Θεοδωρικάκος, ενόψει Black Friday: Ελέγχονται πάνω από 100 μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων – Αφορούν πάνω από 10.000 κωδικούς»
- Ερώτηση στη Βουλή για την αύξηση 10% στα δημοτικά τέλη στο Δήμο Αθηναίων
- ΕΛΤΟΝ: Φορολογικό πιστοποιητικό με συμπέρασμα «χωρίς επιφύλαξη» για τη χρήση 2023