Πολύτιμες συμβουλές στους καταναλωτές παρέχει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) για την ασφάλεια των τροφίμων την περίοδο του Πάσχα.

Οι καταναλωτές πρέπει να δίνουν προτεραιότητα στην ασφάλεια των τροφίμων, προκειμένου να μειώσουν την πιθανότητα τροφιμογενών νοσημάτων αλλά και τη σπατάλη των τροφίμων.

“Ο προγραμματισμός των αγορών, η συνειδητή επιλογή τροφίμων και ο σωστός χειρισμός και αποθήκευση των πρώτων υλών βοηθάνε σ’ αυτή την κατεύθυνση και επιπλέον συμφέρουν οικονομικά τον καταναλωτή”, αναφέρει ο ΕΦΕΤ.

Διαβάστε περισσότερα στο healthstories.gr

Διαβάστε επίσης:
ΒΕΑ: Η ένταξη των μεταναστών στο εργατικό δυναμικό στο επίκεντρο συνάντησης με τον υπουργό Μετανάστευσης Δ. Καιρίδη

Χρηματιστήριο: Μέρισμα ΟΠΑΠ και profit taking στα υψηλά 13 ετών

Eurolife FFH: Έναρξη του 13ου κύκλου του προγράμματος Advanced Program in Management for Insurance Executives