ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ζύμωση είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιείται για την παραγωγή πολλών καθημερινών και αγαπημένων τροφίμων, όπως τυρί, ψωμί, γιαούρτι, λάχανο τουρσί,, κρασί κ.α. Είναι μια εύκολη διαδικασία, που γίνεται από οποιονδήποτε, οπουδήποτε, ακόμη και με τα πιο βασικά εργαλεία κουζίνας.
ο καλύτερο από όλα είναι ότι η ζύμωση δημιουργεί στις τροφές, τα ποτά και τα συμπληρώματα συγκεκριμένες ιδιότητες, που με τη σειρά τους χαρίζουν ευεργετικά οφέλη στην υγεία, αναφέρει η διατροφολόγος, Amy Goodson, MS, RD, CSSD, LD.
Διαβάστε περισσότερα στο healthstories.gr
Διαβάστε επίσης:
Πού θα κάνουν Πάσχα φέτος οι Έλληνες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΛΑΣ: Επιχείρηση επιστροφής 25 παράνομων μεταναστών από τη Γεωργία
- Αμαλία Κωστοπούλου: Ο ελληνικός γάμος και η λίστα με τα δώρα
- «Γεωργία με Ευφυΐα» για τη βιώσιμη διαχείριση του νερού στην άρδευση – Πώς ωφελείται ο αγροδιατροφικός τομέας
- Ρωσία: Συζητήσεις με Ιράν και Κίνα αύριο για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης
