• LIFE&STYLE

    Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ζωγράφισε το προσκλητήριο της Πίπα Μίντλετον

    Μίντλετον


    Όπως ξέρουμε, η Πίπα Μίντλετον παντρεύτηκε πρόσφατα κάνοντας τον “γάμο της χρονιάς” και διοργανώνοντας μια παραμυθένια δεξίωση. Όλα ήταν προετοιμασμένα και ρυθμισμένα με απόλυτη προσοχή και λεπτομέρεια. Από τα λουλούδια και τις πετσέτες μέχρι το εντυπωσιακό μενού.

    Τι γίνεται, όμως, με το προσκλητήριο;

    Κατά την δεξίωση, ένας φωτογράφος έκανε ζουμ στο προσκλητήριο που κρατούσε η πεθερά της Πίπα Μίντλετον, εντοπίζοντας ένα πολύ όμορφο και κομψό σκίτσο. Τα βρετανικά media ξεκίνησαν κατευθείαν να ψάχνουν τον καλλιτέχνη του ιδιαίτερου αυτού σκίτσου, καταλήγοντας στην αδελφή της Πίπα και Δούκισσα του Κέιμπριτζ, την Κέιτ!

    προσκλητήριοΗ Κέιτ Μίντλετον έχει ένα πλούσιο “ιστορικό” στον τομέα της ζωγραφικής, καθώς όταν σπούδαζε είχε παρακολουθήσει μαθήματα ιστορίας της Τέχνης, ενώ πάντοτε είχε μια φυσική κλίση στη ζωγραφική. Επίσης, πρόσφατα έχει παρουσιάσει δικά της δέιγματα, σκιτσάροντας πρόσωπα της οικογένειας της από παλιές φωτογραφίες και ζωγραφίζοντας τα παιδιά της Τζορτζ και Σάρλοτ.

    Ο Τζέιμς Μάθιους, σύζυγος της Πίπα, στην ομιλία του μετά τον γάμο έκανε αναφορά στο όμορφο σχέδιο της Κέιτ και ο κουμπάρος του ζευγαριού, Nick Wynne-Jones, είπε πως πρόκειται για ένα πραγματικά πανέμορφο και πολύ κομψό κομμάτι που αποτελεί δείγμα της αγάπης των δύο αδελφών.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η «Μάντισσα» της Μαρίνας Σάττι γίνεται το νέο viral hit και διχάζει (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 8.000 ευρώ πληρώνει στο Four Seasons Bora Bora ο εφοπλιστής Αγγελάκης με τη Νταφοπούλου – Όλες οι λεπτομέρειες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η παραμυθένια δεξίωση της Πίπα Μίντλετον (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ