• Top Stories

    Μάντσεστερ: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για το μακελειό

    • NewsRoom
    Μάντσεστερ


    Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο Μάντσεστερ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Amaq που πρόσκειται στην οργάνωση.

    Το ISIS ανέφερε χαρακτηριστικά πως η επίθεση πραγματοποιήθηκε με εκρηκτικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί στη συναυλία στο στάδιο Manchester Arena.

    Νωρίτερα, ένας τζιχαντιστής, με καλυμμένο το πρόσωπό του με στρατιωτικό μαντήλι, είχε παραδεχτεί πως το ISIS είναι υπεύθυνο για την βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ. Μιλώντας στην κάμερα, είχε προειδοποιήσει πως αυτή η επίθεση είναι μόνο η αρχή.

    Δείτε το βίντεο το οποίο εμφανίστηκε στο Twitter και το μήνυμά του:

    «Αυτή είναι μόνο η αρχή! Τα λιοντάρια του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ αρχίζουν να επιτίθονται σε όλους τους Σταυροφόρους. Αλλαχού Ακμπάρ» λέει ο άνδρας. Στη συνέχεια και πριν κλείσει το βίντεο σηκώνει και δείχνει στην κάμερα ένα λευκό χαρτί στο οποίο έχει γράψει «Μάντσεστερ 2017-05-22».

    https://twitter.com/kwilli1046/status/866840302472093697?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fmononews.gr%2Fnews-politiki-mantsester-tzichantistis-analamvani-tin-efthini-tis-epithesis-afti-ine-mono-archi-video%2F153393

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δραματική εξέλιξη: Νεκρή η 8χρονη Σάφι – Η μικρή Κύπρια θύμα του μακελειού στο Μάντσεστερ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασίλισσα Ελισάβετ: Tο έθνος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από την επίθεση στο Μάντσεστερ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συνελήφθη 23χρονος στο νότιο Μάντσεστερ για την επίθεση στη συναυλία



    ΣΧΟΛΙΑ