ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη Θεσσαλονίκη έφτασε χθες Παρασκευή (1/3) το πλοίο από την Κίνα, που μετέφερε τα 110 ηλεκτρικά λεωφορεία για λογαριασμό του ΟΑΣΘ.
Τα λεωφορεία αποβιβάστηκαν στην πόλη και πλέον θα πρέπει να γίνει ο εκτελωνισμός, η ταξινόμηση και η προετοιμασία τους ώστε να κυκλοφορήσουν στους δρόμους, κάτι που σύμφωνα με τον οργανισμό αναμένεται να συμβεί μέσα στην άνοιξη.
Πρόκειται για τα 110 από τα 250 λεωφορεία της yutong (επίσημος αντιπρόσωπος στη χώρα μας η damco του ομίλου Κοπελούζου) από το διαγωνισμό για τα πράσινα λεωφορεία.
Στην άφιξη των 110 ηλεκτρικών λεωφορείων αναφέρθηκε και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας.
Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του γράφει: «Χθες έφτασαν στη Θεσσαλονίκη τα 110 ηλεκτρικά λεωφορεία που θα ενισχύσουν τον στόλο του ΟΑΣΘ ενώ αύριο αναμένονται στο λιμάνι του Πειραιά τα 139 που προορίζονται για την Αθήνα».
Δείτε την ανάρτηση:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διαβάστε επίσης:
Σταϊκούρας: Τι απαντά για Flyover, φράγμα Ενιπέα και σιδηρόδρομο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στέφανος Γκίκας προς σπουδαστές ΑΕΝ: Είστε οι συνεχιστές της μακράς ένδοξης πορείας της Ελληνικής Ναυτιλίας
- Aγγελική Φράγκου: Πούλησε τρία πλοία παλαιότερης κατασκευής και παρέλαβε τρία νεότευκτα
- Casa Girasol: Μια κυκλική κατοικία πάντα λουσμένη στο φως
- Τράπεζα Πειραιώς: Ο αντίκτυπος των δασμών Τραμπ στα αγροτικά προϊόντα – Πώς επηρεάζονται
