• Στοίχημα

    Τριάδα με Goal και Over από τα Κύπελλα Ευρώπης

    • Monobet
    Μπάλα - Πάμε Στοίχημα


    Προτάσεις από το MONOBET για τα νοκ άουτ παιχνίδια του Europa League και του Conference League

    Δυνατό είναι το σημερινό πρόγραμμα με αγώνες του Europa League και του Conference League. Παίζει και ο Ολυμπιακός με την Φερεντσβάρος και θέλει να πάρει τη νίκη για να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Μετά την αλλαγή προπονητή είναι πιθανό να εμφανιστεί βελτιωμένος. Προέρχεται από την πολύ καλή εμφάνιση και την άνετη νίκη με 4-0 κατά του ΟΦΗ.

    Προτιμώ να αποφύγω σήμερα τα σημεία και να ποντάρω σε Goal και Over. Στο Europa League είναι πιθανό να … ανοίξει το σκορ στο ματς της Γιουνγκ Μπόις με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Οι αποδόσεις δίνουν το προβάδισμα στη Σπόρτινγκ. Η Γιουνγκ Μπόις σκοράρει με άνεση, δέχεται και γκολ. Στην έδρα της είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει τη νίκη. Το Over είναι πιθανό.

    Πολλά γκολ βλέπω να μπαίνουν και στο Conference League στο παιχνίδι του Άγιαξ με την Μπόντο Γκλιμτ. Το 1 Over μετά το άλλο φέρνει ο Άγιαξ. Δέχεται και γκολ. Η Μπόντο Γκλιμτ θα προσπαθήσει να σκοράρει στο Άμστερνταμ. Η λογική λέει ότι θα έχει πάνω από 2 γκολ αυτό το ματς.

    Κλείνω την τριάδα με 1 Goal από το Conference League, στον αγώνα της Σερβέτ με την Λουντογκόρετς. Μοιρασμένες είναι οι αποδόσεις με ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας στη Σερβέτ. Δύσκολα θα μείνει στο μηδέν στην έδρα της. Η Λουντογκόρετς σκοράρει και μακριά από το γήπεδό της. Το Goal δείχνει να είναι καλή επιλογή.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    110 (19:45) ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. OVER 1,64
    113 (22:00) ΑΓΙΑΞ-ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ OVER 1,41
    119 (22:00) ΣΕΡΒΕΤ-ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ GOAL 1,72

     

    Διαβάστε επίσης:

    ΔΕΑΒ: Στην μπασκετική ΑΕΚ η πρώτη τιμωρία με το νέο νόμο Βρούτση

    Ρεάλ Μαδρίτης: Η πρώτη ομάδα με 50 εκατομμύρια ακολούθους σε ένα λογαριασμό στο Χ

    Ράτκλιφ: Η FA ενέκρινε την είσοδό του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ



    ΣΧΟΛΙΑ