• Κοινωνία

    Μακελειό στη Γλυφάδα – Συγκλονιστική μαρτυρία: Ο πρώην καπετάνιος πήγε να αφοπλίσει το δράστη [βίντεο]

    • NewsRoom

    Ο γαμπρός του θύματος


    Συγκλονίζει η μαρτυρία συγγενούς του αδικοχαμένου καπετάνιου Ηλία Κουκουλάρη, ο οποίος έπεσε νεκρός από την καραμπίνα του 70χρονου Αιγύπτιου στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας European Product Carriers της οικογένειας Καρνέση.

    Συγκεκριμένα, ο γαμπρός του πρώην καπετάνιου, ο οποίος φέρεται να προσπάθησε να αρπάξει την καραμπίνα από τα χέρια του δράστη, μίλησε στους δημοσιογράφους και περιέγραψε τις δραματικές στιγμές.

    «Ο πεθερός μου ήταν μαζί με τον γαμπρό της πλοιοκτήτριας και μπήκε ο κακοποιός μέσα με την καραμπίνα. Πήγε ο πεθερός μου να τον αφοπλίσει, να του αρπάξει την καραμπίνα, και αυτός έβγαλε από την τσέπη ένα περίστροφο και τον πυροβόλησε στην πλάτη».

    «Μας πήραν τηλέφωνο και το είδαμε στις ειδήσεις και πήραμε τους υπαλλήλους. Έτσι έμαθα ότι μπήκε κάποιος και άρχισε να πυροβολεί», λέει μια εργαζόμενη στην εταιρεία η οποία βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια.

    Υπενθυμίζεται ότι από το αιματηρό συμβάν στη Γλυφάδα οι νεκροί είναι τέσσερις και συγκεκριμένα η Μαρία Λαδά, αδερφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση, ο συνιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, γαμπρός του εφοπλιστή, Αντώνης Βλασσάκης, και ο Ηλίας Κουκουλάρης. Ο δράστης της επίθεσης, ο οποίος βρέθηκε δίπλα στην καραμπίνα με την οποία εισέβαλε στα γραφεία της εταιρείας, αυτοκτόνησε.

    Διαβάστε επίσης:

    Επίθεση στη Γλυφάδα: Νεκροί η αδερφή του εφοπλιστή Καρνέση, ο γαμπρός του κι ένας ακόμη εργαζόμενος – Αυτοκτόνησε ο δράστης

    Ο Σπύρος Καρνέσης, η European Navigation, η Elin και οι αντιδικίες του με τις αδερφές του και με τον Μαρή Εμπειρίκο

    ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο Μαρής Εμπειρίκος κέρδισε τη δικαστική μάχη με τον εφοπλιστή Καρνέση για τους Πεταλιούς



    ΣΧΟΛΙΑ