• Στοίχημα

    Φαβορί από το Κύπελλο Αγγλίας

    • Monobet


    Νέο ταμείο από το MONOBET με τη δυάδα της Δευτέρας!

    Πέρασαν και τη Δευτέρα οι προτάσεις του MONOBET! Η δυάδα είχε με το «διπλό» και Over 2,5 της Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση 1,88 στο ματς με την Μπρέντφορντ και τον «άσο» της Ρόμα με απόδοση 1,45 στον αγώνα με την Κάλιαρι.

    Στους αγώνες Κυπέλλων στηρίζονται οι σημερινές και οι αυριανές προτάσεις. Οι επαναληπτικοί αγώνες του 4ου γύρου γίνονται στο Κύπελλο Αγγλίας. Η Σαουθάμπτον κέρδισε με 2-0 στην Τσάμπιονσιπ την Ρόδεραμ και συμπλήρωσε αήττητο σερί 23 αγώνων με 16 νίκες και 7 ισοπαλίες.

    Δίνει μάχη για την άνοδο και προσπαθεί να κρατηθεί στη δεύτερη θέση πίσω από τη Λέστερ. Στο Κύπελλο ήρθε ισόπαλη με 1-1 στην έδρα της Γουότφορντ και δίνει σήμερα τον επαναληπτικό. Πιστεύω ότι θα την κερδίσει και θα πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση όπου θα συναντήσει τη Λίβερπουλ.

    Η δεύτερη σημερινή επιλογή είναι με το Goal στο ντέρμπι του Κυπέλλου Γερμανίας ανάμεσα στη Λεβερκούζεν και τη Στουτγκάρδη. Στο πρωτάθλημα ήρθαν ισόπαλες με 1-1 στην Στουτγκάρδη. Το πιθανότερο είναι να σκοράρουν και στο σημερινό νοκ άουτ παιχνίδι τους για την προημιτελική φάση.

    Ένα φαβορί από το Κύπελλο Αγγλίας ξεχώρισα και από το αυριανό πρόγραμμα. Ο λόγος για τη Νότιγχαμ στο εντός έδρας ματς με την Μπρίστολ Σίτι. Μεγάλη είναι η διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων. Η Νότιγχαμ παίζει στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μπρίστολ Σίτι βρίσκεται λίγο κάτω από τη μέση της βαθμολογίας στην Τσάμπιονσιπ. Ισόπαλη με 0-0 έληξε η πρώτη αναμέτρησή τους στην έδρα της Μπρίστολ Σίτι. Η Νότιγχαμ πιστεύω ότι θα περάσει και θα βρει στον δρόμο της τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

    Κλείνω με Κύπελλο Ισπανίας. Διπλοί είναι οι ημιτελικοί και το μεγάλο ματς γίνεται αύριο ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ρισκάρω με τον «άσο». Η Ατλέτικο είναι δυνατή στην έδρα της και προέρχεται από την ισοπαλία με 1-1 στο ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης. Δύσκολα θα αντέξει η Μπιλμπάο.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

    Διαβάστε επίσης

    Πάμε Στοίχημα Tipsters: Βλέπεις τις πιο hot προβλέψεις, ανεβαίνεις στους πίνακες κατάταξης και διεκδικείς απίθανα δώρα*

    Το PUMA Running Crew, μαζί με το Runner Magazine, σας προθερμαίνουν για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας!

    Νίκη με Over η Μάντσεστερ Σίτι



    ΣΧΟΛΙΑ