ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εμβληματική ελληνική εταιρεία εμπλουτίζει τις υψηλού επιπέδου εν πλω υπηρεσίες της, στα πλοία της Festos Palace και Knossos Palace, χαρίζοντας στη διεθνώς αναγνωρισμένη, πλούσια Κρητική κουζίνα, μία διακεκριμένη θέση στα εστιατόρια των πλοίων της.
Δώδεκα συνταγές με αγνές πρώτες ύλες που προέρχονται από παραγωγούς της Κρήτης, αυθεντικά παραδοσιακά πιάτα με φρέσκα υλικά από την κρητική γη και θάλασσα, με την υπογραφή της μαγείρισσας Νεκταρίας Κοκκινάκη, που με έμπνευση από τις ρίζες της επιμελείται ένα μενού «ωδή» στη μινωική γη.
Μία συμφωνία γεύσεων που μας ταξιδεύει στην καρδιά της Κρήτης, πριν ακόμη «δέσει» το πλοίο στο λιμάνι του Ηρακλείου. Το νέο à la carte Κρητικό μενού προσφέρεται από τα εστιατόρια των πλοίων, μαζί με τις υπόλοιπες ενδιαφέρουσες επιλογές, στα δρομολόγια Πειραιάς-Ηράκλειο-Πειραιάς και είναι πιστοποιημένο με το σήμα ποιότητας «Κρητική Κουζίνα» της Περιφέρειας Κρήτης.
Η παρουσίαση του Κρητικού Μενού με την υπογραφή της Νεκταρίας Κοκκινάκη πραγματοποιήθηκε σε εστιατόριο πλοίου της σε ένα μεσημεριανό γεύμα γεμάτο γεύσεις και μουσικές της Κρήτης από τον αγαπημένο Κρητικό λυράρη και τραγουδιστή, Γιώργο Βογιατζάκη και τον δεξιοτέχνη λαουτίστα Μιχαήλ Λυμάκη.
Στο πλαίσιο του γεύματος, πραγματοποιήθηκε και η απονομή του σήματος ποιότητας «Κρητική Κουζίνα» της Περιφέρειας Κρήτης, από τον Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Τζεδάκη.
Διαβάστε επίσης:
Diana (Σεμίραμις Παληού): Παρήγγειλε άλλα δύο πλοία CSOV – Εξασφάλισε έσοδα 4,03 εκατ. δολάρια
Επιλογή Γιώργου Οικονόμου: Η R. Day φεύγει από την Eagle Bulk για να ενισχύσει την Genco
ΤΕΝ (Νίκος Τσάκος): Έσοδα 40 εκατ. δολάρια από την πώληση του Eurochampion