• Πολιτική

    Διαματάρης: Απόλυτα ψευδές το δημοσίευμα για την «πρόταση υπουργοποίησης» του Κασσελάκη

    • NewsRoom
    Ο Aντώνης Διαματάρης

    Ο Aντώνης Διαματάρης


    Απόλυτα ψευδής χαρακτηρίζει ο εκδότης της εφημερίδας Εθνικός Κήρυκας, Αντώνης Διαματάρης, τα όσα ανέφερε ο προϊστάμενος του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλης Καπνισάκης, περί πρότασης του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Στέφανο Κασσελάκη, να αναλάβει «κάποιο υπουργείο» το 2019.

    Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Αντώνης Διαματάρης, το όνομα του οποίου εμπλέκεται στο σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento», χαρακτηρίζει απολύτως ψευδή όλα όσα αναφέρονται.

    «Τo δημοσίευμα της εφημερίδας Documento (έκδοση 6ης-7ης Ιανουαρίου 2024) ότι δήθεν εγώ πρότεινα στον κ. Στέφανο Κασσελάκη εκ μέρους του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη θέση υπουργού μετά τις εκλογές του 2019 και εκείνος αρνήθηκε είναι απολύτως ψευδές. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας» γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Διαματάρης.

    Πάντως, πηγές της Κουμουνδούρου συνεχίζουν να υποστηρίζουν το αφήγημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφορικά με την διάψευση του  κ. Διαματάρη, υποστηρίζουν πως ο εκδότης του Εθνικού Κήρυκα ανέφερε πως «η πρόταση για την ανάληψη υπουργείου από τον κ. Κασσελάκη έγινε με δική του πρωτοβουλία και χωρίς την έγκριση του κ. Μητσοτάκη».

    Αυτό προκάλεσε νέα παρέμβαση του κ. Διαματάρη, ο οποίος ανέφερε σε ανάρτησή του: «Στερείται σοβαρότητας ο ισχυρισμός του ΣΥΡΙΖΑ ότι πρότεινα… υπουργείο στον κ. Κασσελάκη “με δική μου πρωτοβουλία και χωρίς την έγκριση του κ. Μητσοτάκη”».

    Διαβάστε επίσης

    Ή τρελάθηκε ο Μητσοτάκης ή είναι ψεύτης ο Κασσελάκης. Η απάντηση είναι εύκολη

    Διαψεύδει το Μαξίμου ότι ο Μητσοτάκης πρότεινε στον Κασσελάκη υπουργείο το 2019

    Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ για την «πρόταση υπουργοποίησης» στον Κασσελάκη – «Ο Μητσοτάκης του είχε ζητήσει βοήθεια»



    ΣΧΟΛΙΑ